Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 23 de maig del 2008

Davant l'anunci de l'IVSSA de contractar seguretat privada, IdPV recorda que les funcions de seguretat corresponen als cos de seguretat

Iniciativa del Poble Valencià ha denunciat hui l’incompliment de l’anunci que el propi Secretari Autonòmic de Seguretat, José Luis Ibáñez, va fer en plena campanya electoral i que recollia el programa electoral del PP sobre la creació de 2.000 nous agents de policia local a càrrec dels pressupostos de la Generalitat. A 500 agents per exercici pressupostari. Per a la diputada d’Iniciativa Mireia Mollà, “l’actual Secretari autonòmic hauria de dimitir, ja que en quasi un any de legislatura, la Conselleria de Governació ha estat incapaç de crear ni un sol agent de policia local i busca el recolzament ’entitats i organismes aliens a la seguretat, com ara ’Institut de la Vivenda, per contractar a vigilants jurats per fer les funcions ue són pròpies de la policia local o dels cossos i forces de seguretat de ’Estat. L Diputada ecosocialista demana al Conseller de Governació que “prenga cartes en l’assumpte i complisca amb la legalitat, i si vol donar un servei de qualitat al veïns de Paterna no utilitze a la seguretat privada en substitució de la pública i faça complir allò que el seu partit es va comprometre en plena campanya electoral. La mesura de dotar de vigilància privada els edificis que ha de construir l’ens públic de l’IVVSA ha de ser complementària a la creació de nous llocs de policia”.
“El Consell pot iniciar la creació dels 2.000 llocs de policia local dotant a la ciutat de Paterna d’una plantilla específica per a la barriada de La Coma en un número suficient d’agents que complisca l’objectiu de garantir una seguretat òptima i el gaudiment de les llibertats públiques dels ciutadans que allí viuen”, ha declarat Mollà. Mollà convida a l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, “a què no es deixe comprar i enganyar per una simple almoina i reclame del seu partit honestedat i el compliment dels compromisos signats amb la ciutadania, i que cas contrari, demane les responsabilitats que calga al Secretari Autonòmic que és la persona que es va comprometre i al PP valencià”.