Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 23 de juny del 2008

Compromís per Paterna inicia una campanya ciutadana perquè el govern del PP reduïsca la pujada de l'IBI i no cobrar dos vegades la taxa de fem





L'EMTRE cobrarà directament a la ciutadania el tractament del fem: l'Ajuntament hauria de compensar-lo amb la disminució de l'IBI
El grup municipal Compromís per Paterna ha començat esta setmana una campanya ciutadana per a rebutjar la pujada de l'IBI. Per això, repartirà entre la ciutadania que així ho desitge al·legacions per a sol·licitar que el Partit Popular de Paterna complisca amb el seu programa electoral que establia que no incrementaria el total d'impostos a pagar, ja que en el cas de mantindre la pujada suposarà un greu incompliment dels seus compromisos electorals. Així mateix, per mitjà d'estes al·legacions demanarem a l'actual govern municipal revise el tipus impositiu, ja que en cas de no revisar-ho la seua negativa provocarà una BRUTAL PUJADA EN EL REBUT DE LA CONTRIBUCIÓ, amb un increment mitjà del 17,4 % de la quota a pagar pels veïns en 2008 (al voltant de 70 euros per contribuent). I a més, des de Compromís per Paterna, la portaveu loles ripoll –també membre de Iniciatiava- ha afirmat que anem a exigir al Ple de l'Ajuntament que adopte un acord perquè l'increment de l'IBI a pagar pels veïns en enguany s'ajuste a la pujada del IPC interanual, situat actualment en el 4,1%, i que aprove una segona disminució per a compensar la nova taxa de l'EMTRE pel tractament dels fems per a evitar un augment per duplicació de cobraments.
El grup municipal Compromís per Paterna va sol·licitar en una moció al Ple (octubre del 2007) una rebaixa del tipus impositiu de l'IBI del 0,70 al 0,66 per al 2008, perquè este impost no pujara per damunt de l'increment de l'Índex de Preus al Consum (IPC). El grup municipal del PP es va oposar a esta rebaixa, i per això la quantia d'este impost ha augmentat molt per damunt del cost de la vida.
A més, l'entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (EMTRE) ha acordat establir una taxa per la gestió i eliminació del fem que s'incorporarà al rebut de l'aigua, que pagaran les famílies, per un import de 22 euros en la majoria dels casos i inclús superior, concepte que fins ara pagaven els ajuntaments amb allò que s'ha recaptat a través de l'IBI.
El responsable que el rebut de l'IBI a Paterna arribe a les cases augmentat és el Partit Popular ocultant en eixe rebut una doble imposició, la qual cosa suposa una estafa als contribuents que ha de ser corregida perquè en cas contrari enguany el que pagarem de més per l'IBI és molt més del que pagaríem per la taxa de fem existent amb anterioritat; aproximadament 70 euros de mitjana.
Descarrega't la nostra al·legació -dalt- i vine a entregar-la tots els dies de 8,30 a 14,30 hores al nostre despatx de l'Ajuntament (primer pis ala dreta) o els dimarts de 16 a 19 hores a la nostra seu del carrer Mestre Canós 2, 2º (plaça del Poble).