Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 de juny del 2008

Compromís reclama al govern del PP que inicie urgentment el projecte de rehabilitació del camp de futbol tan demandat en la Coma




Fa més d'un any que l'ASSOCIACIÓ ESPORTIVA I CULTURAL – FUTBOL BASE DE LA COMA va iniciar el seu recorregut en defensa i reivindicació de l'ESPORT per a xiquets i xiquetes i jóvens del barri.
Des de llavors, vénen reclamant que l'Ajuntament de Paterna es pose mà a l'obra en la rehabilitació del camp de futbol i de totes les seues instal·lacions per a poder practicar aquest esport.
Per això, la portaveu del grup municipal Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha recordat que estem en el mes de juny i al govern del Sr. Agustí se li ha passat el temps amb promeses, que no arriben a complir-se.
En l'assemblea dels pressupostos participatius davant del senyor alcalde, el barri va decidir destinar diners municipal a aquest projecte.
Per això, Ripoll ha advertit que la lliga de futbol comença a principis de setembre i en el barri no s'observa ni el més lleuger moviment.
Segons la regidora del grup "portem més d'un any de govern amb el PP i els veïns i veines de la Coma es queixen que el govern encara no ha aparegut per resoldre cap dels problemes que té este entranyable barri".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracias por acordaros de La Coma, sois de los pocos que gastasteis dinero y tiempo en la campaña electoral, hasta de "eso" pasan del barrio, pero alguna vez acabaremos con la manipulación de los más desfavorecidos.
Aún le tienen hasta miedo al barrio ¿ de que van?