Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 de juny del 2008

Ripoll acusa a Agustí de fer demagògia i exigeix que l’IBI no puje més que l’IPC




"Lorenzo Agustí menteix a la ciutadania a fi de cobrar la taxa del fem de forma dissimulada"
"Compromís va exigir al govern municipal del Partit Popular que modificara el percentatge per a reduir la pujada de l'IBI. El PP va votar en contra. Pagarem sobre 70 euros més per família"
"L’ajuntament percebrà mes d'un milió d'euros per la pujada de l'IBI"

El rebut de l'IBI augmentarà una mitjana de 70 euros més per família. Des del nostre grup municipal, Compromís per Paterna, sol·licitàrem per mitjà d'una moció al ple canviar l'ordenança perquè l'IBI només puge el mateix que l’IPC (és a dir, el cost de la vida). El PP va votar en contra i per això el rebut de l'IBI arribarà a les nostres cases amb un augment suplementari. Enguany, el que pagarem per l'IBI serà molt més del que pagaríem per la taxa del fem. Per tant, el govern del PP està incomplint el seu compromís de no pujar els impostos i "això és enganyar a la ciutadania", segons ha denunciat la portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll.
L’Ajuntament recaptarà gràcies a la pujada de l’IBI 3.277.923 euros més que en l’exercici anterior. Per poder tornar la taxa de fem el consistori haurà d’abonar 1.500.000 euros aproximadament. D’aquesta forma, i com ha constatat Ripoll, estan cobrant-nos la taxa amb l’IBI i malgrat això l’ajuntament encara tindrà beneficis.
Els propietaris estem obligats tots els anys a abonar a l’ajuntament l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), que és de caràcter municipal i es cobra en funció del valor cadastral assignat a la finca. L'estat cada deu anys fa per llei una revisió cadastral i els ajuntaments poden variar el percentatge per a rebaixar esta pujada.
Per tot això, la nostra portaveu ha declarat aquest matí que "Lorenzo Agustí menteix a la ciutadania a fi de cobrar la taxa del fem de forma dissimulada, i com a conseqüència pagarem sobre 70 euros més per família".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esto son los que no iban a subir los impuestos. Ahora dicen que el recibo que ha aprobado el EMTRE, votado por ellos , en Paterna lo pagará el Ayuntamiento y no los vecinos.
¿quien es el ayuntamiento?. Que lo pague de su cuenta, que no nos engañe más, y encima no aparece por la reunión ni su amiga la torrentina.
¿por cierto, que movida hay con la policia?. Han dicho ustedes algo, pero ¿ hay más?. Se lo tendremos que preguntar ya directamente