Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 21 de juliol del 2008

Compromís acusa l'alcalde de crear a Paterna una confrontació que no existia

Les regidores de Compromís, Loles Ripoll i Cristina Domingo, al saló de plens


Ripoll tilda a Agustí de prepotent per no informar la corporació sobre la data de celebració del ple extraordinari
Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna, ha mostrat aquest matí la seua indignació davant de "el fet lamentable que el nostre grup municipal, Compromís per Paterna, ens hàgem d'informar per mitjà de la premsa –Com ve sent habitual en el nostre Ajuntament gràcies a l'actitud poc democràtica i prepotent de l'alcalde del PP, Lorenzo Agustí– De la data de convocatòria del ple extraordinari sobre la celebració de Bous al carrer", que precisament fue sol·licitat per Compromís junt amb el PSPV-PSOE. Després de la sol·licitud, esta sessió extraordinària hauria de convocar-se en un termini de 15 dies hàbils des de la petició, un termini que expira dissabte que ve 26 de juliol. No obstant això, i EN EL CAS QUE NO HI HAJA VOLUNTAT POLÍTICA, la convocatòria queda posposada automàticament al desè dia hàbil següent al de la finalització del dit termini a les 12 hores, concretament el dia 7 d'agost, tal com s'ha publicat en la premsa.
Una vegada més queda demostrada la incoherència política i en aquest cas ètica de l'equip de govern del Partit Popular, amb el senyor Agustí al cap. Només per il·lustrar esta afirmació cal recordar que el PP va votar a favor l'ordenança municipal de protecció d'animals, després va ometre la seua postura al comprometre's amb una penya taurina, i posteriorment ha iniciat una campanya indecisa en la premsa, on cada vegada publica una cosa: primer que realitzarà els bous, després que no, ara que farà una consulta popular. Finament, ha demostrat la seua falta d’interès al no convocar el ple en el termini de 15 dies hàbils des de la sol·licitud de la sessió extraordinària per a la prohibició dels "festejos".
Segons Ripoll "Agustí monta un circo y le crecen los enanos perquè a més, i després que l'edil de Cultura i Festes fera patent el seu rebuig als bous, també el primer tinent d'alcalde, Ignacio Gabarda s'ha posicionat en contra titlant esta celebració d'antieducativa i abonant al Consell Escolar Municipal en la seua demanda". "Definisca's ja senyor alcalde i evite que Paterna aculla la celebració d'una festa cruel, antieducativa, intolerable i caduca", ha manifestat la portaveu.