Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 11 de juliol del 2008

Compromís per Paterna reclama un autobús públic que connecte Paterna amb Manises i Burjassot de forma ràpida i segura

L'autobús permetrà a la ciutadania realitzar gestions bàsiques a Burjassot i Manises


Ripoll exigeix al PP que no s’atribuïsca gestions que no ha realitzat i que treballe per aconseguir la nova línia d’autobusos
La portaveu Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha sol·licitat aquest matí a la regidora de mobilitat, María Villajos, que faça totes les gestions necessàries amb l’Entitat de Transports Metropolitans per a posar en marxa una línia d’autobusos que connecte Paterna amb Burjassot i amb Manises, i que no done informacions incertes sobre gestions que no ha realitzat.
Tant Burjassot com Manises es troben molt pròximes a Paterna, especialment Manises, que no supera els dos quilòmetres de distància en línia recta, però actualment la comunicació amb els dos municipis és dificultosa. De fet, ara per ara anar de Paterna a Manises costa, com a mínim, 45 minuts –cal anar a València i tornar cap a l’aeroport–; i desplaçar-se de Paterna a Burjassot costa més de mitja hora, ja que primer cal anar a l’estació de l’Empalme i canviar de metro.
A més, com ha destacat Loles Ripoll, Burjassot i Manises no són poblacions menors, ja que la ciutadania ha d’anar tant a Manises com a Burjassot per accedir a prestacions bàsiques: el Centre d’Especialitats es troba a Burjassot i la Delegació d’Hisenda està en Manises.
Segons Ripoll, es tracta d’aconseguir una connexió ràpida i segura en transport públic amb aquests municipis. María Villajos va assegurar a la nostra regidora que es pensa implantar al 2009 un autobús que unisca Paterna i Manises. Però com ja estem acostumats a les promeses que després es queden en no res, vam entrevistar-nos també amb el director de l’Entitat de Transport Metropolità, així com amb personal tècnic de l’entitat a fi que corroboraren la informació de la regidora, però van afirmar que ningú de l’Ajuntament de Paterna s’ha posat en contacte amb ells per a parlar sobre esta nova línia, i que l’empresa no té cap projecte al respecte. Des de Compromís, Ripoll ha exigit als populars rigorositat amb el que prometen a la ciutadania, que ja està cansada de promeses incertes.
Com ha ressaltat Ripoll, tot i que actualment s’estan realitzant les obres en el futur bulevard entre Paterna i Manises, la nova línia podria fer el recorregut fins que estes acabaren per la carretera que l’aeroport.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20080711/horta/compromis-pide-autobus-entre-20080711.html