Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 4 de juliol del 2008

LA SECRETÀRIA DEL AJUNTAMENT DE PATERNA AVALA A LES REGIDORES DE COMPROMÍS Y DESAUTORITZA A EU

La portaveu de Compromís, Loles Ripoll
La regidora del grup, Cristina Domingo

L’informe de la secretària de l’Ajuntament de Paterna avala les regidores de Compromís en el sentit que considera que si les regidores continuen en el grup municipal han de mantindre les actes, encara que no estiguen actualment en algun dels partits que forma part de la coalició. Situació diferent seria si hagueren abandonat el grup. En este cas caldria que hagueren passat als no inscrits. Adjuntem l’informe de la secretària de l’Ajuntament on, en el punt 4, explica esta qüestió.
Les regidores Loles Ripoll i Cristina Domingo es van presentar a les eleccions municipals en una coalició en la qual estaven EU, el Bloc i els Verds. Elles i altres persones que estaven en EU van impulsar esta coalició, van treballar perquè isquera endavant, i finalment van fer Compromís per Paterna, una coalició que responia i respon a les aspiracions de moltes persones d’esquerres que volien que els partits de l’esquerra del PSOE s’uniren en una candidatura per a no dispersar el vot i per a treballar units per millorar Paterna. Quan van passar uns mesos, la direcció d’EU va qüestionar-se esta política unitària, i per això 7 de les 9 persones que formaven el consell polític local i molts afiliats van haver d’abandonar EU. El mateix va passar en moltes altres localitats, on EU també va separar-se l’esta política unitària, i molts regidors i regidores es van reafirmar en no trencar les coalicions locals i mantindre les coalicions de les forces d’esquerra.
Ripoll i Domingo han afirmat que "En totes les reunions que s’han tingut amb EU de Paterna els hem oferit col·laborar amb el grup municipal, i s’hi han negat. A totes les persones que integrem la coalició ens agradaria que Esquerra Unida es replantejara esta actitud, que tornara a fer una política unitària i de col·laboració de l’esquerra perquè pensem que ens unix molt més del que ens separa i és el que vol la ciutadania de Paterna".
Per la seua banda, desde el Bloc de Paterna, el seu portaveu, Vicent Jutglà, ha remarcat "el suport del Bloc a la política unitària mantinguda per les dos regidores de la qual s’ha desvinculat EU de Paterna", i José Juan Sanchis, dels Verds-EE també ha afirmat que "és una llàstima que Esquerra Unida s’haja apartat del camí de col·laboració que estem realitzat. En este grup municipal cabem totes les forces polítiques que formàrem Compromís per Paterna. Espere que es replantegen esta actitud en benefici de tota la ciutadania".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE SE CALLEN YA Y HAGAN RIFAS PARA RECOGER DINERO...Y ES QUE LO DEL NUEVO LOCAL LES HA DEBIDO DE...AHORA A VER QUE SE INVENTAN PARA DESPESTRIGIAR A SUS COMPAÑERAS...Y ESO QUE DIJERON EN PRENSA QUE NO ERA NADA PERSONAL

Anònim ha dit...

Yo estuve en el megapleno y podian haber votado toda la mocion en contra y no hacer despues el ridiculo ¿hacen lo que dice la de Torrente?. ¿esperan que el muy honorable les vaya colocando?.
No han sido ni listos.
También estuve en la calle y la sra.Villajos estába de los nervios...se pasó.

Anònim ha dit...

pues si esta de los nervios aqui imaginaros como lleva la policia un verdadero desastre. Compromís mojaros un poco y mirad lo que pasa en la policia que ya estamos artos de tanto chupoptero.