Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 26 de setembre del 2008

Compromis per Paterna proposa a Agustí que consensue amb la ciutadania els usos del local de l'anterior consultori de la Canyada


La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha criticat este matí que l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, haja adjudicat a dit el local de l'anterior consultori de la Canyada. Segons ha detallat Ripoll "l'alcalde ha adjudicat a dit el local de l'antic centre de salut de la Canyada a una associació del barri incomplint el compromís que havia adquirit davant de les associacions de la Canyada".
Fa mesos que el consultori auxiliar es va traslladar de l'edifici de Vila Amarga a les noves instal·lacions en la Pinada. Lorenzo Agustí es va comprometre amb la Junta de Barri de la Canyada a consensuar amb els representants de la ciutadania els usos del local, que és de propietat privada però està llogat. El local s'ha adjudicat d'esquena als veïns i veïnes de la Canyada. Segons Ripoll: "Lorenzo Agustí ha faltat a la veritat entretenint els agents socials i creant expectatives amb promeses que després no complix".
La Canyada és un barri dinàmic i participatiu, tal com demostra que la seua Junta de Barri estiga integrada per nombroses associacions. Per això era important que el destí del local estiguera consensuat amb les associacions que integren la Junta de Barri. Les associacions de La Canyada tenen necessitats espai que l'actual centre social no satisfà. En estos moments hi ha dos associacions que s'han vist impossibilitades per a realitzar part de les seues activitats (Humanitària Integral i Tai ji) per la saturació del centre social a les vesprades. Per esta raó era important que Agustí respectara la seua paraula.
Per tot açò, Ripoll ha instat al govern a complir les seues promeses i no confondre a la ciutadania: "si vol quedar bé amb alguna associació del barri que no realitze falses promeses i cree expectatives que ell mateix no complirà".
http://www.eltorrenti.com/editoriales/200809/20080925-005.htm