Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 18 de setembre del 2008

El Partit Popular de Paterna utilitza els serveis municipals per pagar favors electorals, ocultar el deute i fer clientelisme


Les regidores Loles Ripoll i Cristina Domingo al·leguen contra els preus d’or dels serveis previstos en les dos empreses municipals mixtes aprovades pel govern
El govern municipal del Partit Popular de Paterna ha orquestrat una macroperació política per delegar en empreses privades la gestió d'escoles infantils, centres de dia, residències de la tercera edat, aparcaments, etc. Està macroperació està inspirada en l'estratègia que està duent a terme Francisco Camps a la Generalitat Valenciana, que consisteix en derivar la gestió pública cap a empreses privades. La maniobra té com a finalitat el pagament de favors electorals a particulars i empresaris del Partit Popular, i serveix també per a emmascarar el deute –la comptabilitat d'aquestes entitats queda fora de la intervenció municipal– i per a fomentar el clientelisme polític.
Les regidores de Compromís per Paterna –membres d'Iniciativa del Poble Valencià– han advertit a la ciutadania de Paterna que seran els veïns i veïnes de Paterna els que pagaran aquestos serveis a uns preus abusius, ja que el govern del PP transferirà les rendes del conjunt de la ciutadania a les classes acomodades: la ciutadania amb elevats ingressos serà l'única que puga pagar els preus que a partir d'ara tindran aquestes prestacions.
Els projectes estan contemplats dens del programa de creació de dos empreses municipals mixtes que el govern municipal va presentar a principis del mes d'agost.
Els preus que preveuen les memòries d'ambdós empreses són absolutament desproporcionats. La residència per a la tercera edat constarà de 70 places per a residència de les quals 50 seran de renda lliure a 2.200 euros mensuals. Les 20 restants seran concertades, i el seu preu serà de 1.436 euros. Un preu superior al de la mitjana de l'Estat Espanyol per a residències privades, situada en 1.550€/mes. Així mateix, els centres de dia tindran 175 places però només 35 seran concertades amb un preu de 875 euros. La resta de places privades tindran un valor de 1.100 euros mensuals. Aquestos són només dos exemples del cost d'aquestos serveis per a la ciutadania, però el mateix succeeix amb les escoles infantils o els preus dels serveis esportius.
Per tot això, les regidores Loles Ripoll i Cristina Domingo han començat una campanya d'al·legacions al projecte del PP en el municipi de Paterna per aconseguir uns serveis públics de qualitat a l'abast de tota la ciutadania.

1 comentari:

Anònim ha dit...

molt be compromís esteu fent una oposició de primera.