Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 20 d’octubre del 2008

COMPROMÍS DENUNCIA LA INACTIVITAT DE LES ADMINISTRACIONS DEL PP DAVANT LA INUNDACIÓ DEL BARRANC DE LA FONT








Fa una setmana, les fortes pluges van trencar el col·lector d’aigües fecals que passa pel barranc de la Font, i això va originar un vessament continuat d’aigües negres al barranc, que encara continuen. L’estat del barranc de la Font és deplorable, tal com mostren les fotografies, perquè des de fa una setmana les aigües negres van directament al barranc.
A més, hi ha una gran canonada de la cooperativa d’aigües del Plantio que està trencada en diversos trossos.
L’aigua s’ho ha emportat tot. Pel costat del barranc ha baixat la terra i hi ha socavons enormes. A més, la senyalització mediambiental està derrumbada.
Mentre tot això ha passat, la inactivitat i la falta de resposta de les diverses administracions implicades és manifesta. Compromís per Paterna demanem responsabilitats, perquè cada hora que passa l’estat d’este espai natural és pitjor i necessitarà més temps i diners per a ser restaurat. Els veïns no s’expliquen la inacció de l’administració davant aquest desastre ambiental. Per a Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna "qualsevol administració que tinguera en el seu terme municipal un espai natural únic com este barranc hauria actuat immediatament per a reparar el col·lector i impedir el deteriorament del barranc. És urgent la intervenció de l’administració".
D’altra banda, pel que fa a la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Paterna, segons Ripoll "’No saben, no contestan’. La seua inactivitat és manifesta, i en este tema la Regidoria de Medi Ambient està actuant amb una manifesta irresponsabilitat".
El projecte mediambiental del barranc de la Font va nàixer en legislatures anteriors, però va ser inaugurat al principi de l’actual legislatura com un espai per a gaudir de tota la ciutadania. S’hi van implicar grups scouts per a pintar el pont que el travessa, i és un lloc ple de biodiversitat que cal conservar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es lamentable el estado de los parejes naturales de nuestro pueblo. Está todo lleno de mierda

Anònim ha dit...

Pues a ver si entre todos hacemos algo, el alcalde dice que se preoicupa mucho por la participaciòn ciudadana, ha mantenido los òrganos pero despuès consulta lo que le dà la gana.
O nos organizamos y peleamos o al final serà verdad eso de que tenemos lo que nos merecemos