Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 16 d’octubre del 2008

Per a Compromís el nou auditori del Centre Musical Paternense podrà quedar-se menut en pocs anys

Figuració del nou auditori
Ubicació prevista

Actuació del Musical a la Cova Gran
Proposem més places aprofitant el disseny actual
El nou auditori projectat per al Centre Municipal Paternense tindrà una capacitat de 300 places. Des de Compromís per Paterna, la portaveu, Loles Ripoll, ha acollit la futura construcció del edifici amb satisfacció, ja que amb ell Paterna comptarà amb una nova infraestructura cultural. Però Ripoll ha recomanat al govern que aprofite aquesta oportunitat i augmente l’aforament de l’auditori. Pensem que unes 500 places pot ser una bona alternativa, ja que un auditori per a Paterna de tan sols 300 places pot quedar-se insuficient en poc temps per als usos futurs.
"Cal que el PP no desaprofite aquesta oportunitat per a fer un bon auditori, ja que amb el temps serà una inversió profitosa per a tota la ciutadania", ha declarat Ripoll. La solució seria relativament senzilla, ja que, com van explicar els tècnics en la passada Comissió Informativa de Convivència, amb l’actual disseny es poden remodelar alguns aspectes poc costosos per a augmentar l’aforament de l’auditori. Estes millores poden estalviar molts diners a l’Ajuntament a mitjà termini, perquè un auditori insuficient requerirà de més inversió futura, tal com ha succeït amb nombroses prestacions culturals de molts municipis de la Comunitat.
A més, la regidora Loles Ripoll, ha afegit que "és una pena que l’auditori es trobe envoltat per dos edificis que fan que l’entorn no siga tan agradable com tots desitjaríem". Tenim exemples en pobles propers, com Torrent o Catarroja, d’auditoris ubicats en un entorn ple de vegetació que destaca el valor de l’edifici. "L’auditori de Paterna no tindrà la millor ubicació possible, i això farà que l’edifici no ressalte com és desitjable. És evident que en els temps de crisi que travessem, per al consistori pot ser complicat fer-se càrrec d’una major inversió, però tal vegada caldria estudiar la possibilitat de reduir la volumetria de les dos noves finques projectades, que aniran als costats de l’auditori, per a ressaltar més la personalitat d’este edifici", ha recalcat Ripoll.