Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 20 de novembre del 2008

COMPROMIS PROPOSA UNA SERIE DE MESURES PER A MILLORAR L’ACCES AL BARRI DE PLA DEL POU

Exigim al govern municipal retolació per a la urbanització i que els serveis d’urgències tinguen plànols actualitzats

Recordem que fa un temps, un veí de Pla del Pou, un barri de Paterna que està prop del Parc Tecnològic esperava una ambulància, que va tardar quasi tres hores a arribar perquè es va perdre repetidament. El malalt va morir als dos dies, i segons els familiars no s’hauria salvat encara que l’ambulància haguera arribat més prompte, però tant la família com el malalt van passar una angoixa tremenda esperant una ambulància que no arribava. L’ambulància no portava plànols on apareguera el barri, ni tampoc hi ha senyalització en la carretera que permeta identificar el barri. Ara només hi ha un rètol en la rotonda que va a la urbanització que posa "via de servicio". És ací on hauria d’anar un rètol que indicara el nom de la urbanització Pla del Pou.
La regidora de Compromís i membre d’Iniciativa, Cristina Domingo, afirma que "és urgent que el govern municipal retole correctament el barri, per a que no torne a passar un succés així, però també és important que totes, absolutament totes, les ambulàncies tinguen plànols actualitzats de les zones que han de cobrir, i també GPS amb plànols actualitzats". Este desgraciat fet posa més en relleu la importància d’una dotació d’urgències estable per al barri de la Canyada que atenga també el Pla del Pou i que tinga informació concreta de la ubicació dels carrers. D’altra banda, Domingo explica que "no és la primera vegada que una ambulància es perd en una urbanització. Això passa encara ara a la Canyada, i per això és important que les ambulàncies porten informació actualitzada dels carrers".
Per últim, volem recordar que el barri de la Canyada encara està demanant una dotació d’urgències i que la regidoria de Sanitat segurament ha desistit de demanar el servei a la Conselleria perquè fa mesos que no informa sobre el tema a la Junta de Barri, a pesar de les reiterades sol·licituds d’esta.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20081120/horta/ambulancia-tarda-tres-horas-20081120.html
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=259130