Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 20 de novembre del 2008

CONFERÈNCIA DEL SAHARA A MÀLAGA


Estimats/des amics/es:
Amb motiu de la commemoració del 60 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, es va a celebrar en la ciutat de Màlaga una Conferència Internacional sobre els Drets Humans en el Sàhara Occidental -http://www.conferenciaddhhsaharamalaga2008.org/- els pròxims dies 12 i 13 de desembre del 2008, desenrotllant-se la mateixa en la seu del Col·legi Oficial d'Advocats de Màlaga.
Les associacions Solidàries amb el Sàhara, ens sumem a esta iniciativa de nacions Unides amb l'objectiu de fomentar la conscienciació respecte a la Declaració i la seua importància per als pobles del món i tractar de fer d'este document una realitat per a totes i tots, inclòs el poble sahrauí.
Seguint les paraules de Ban Ki-moon, secretari general de les nacions Unides: "És el nostre haver de garantir que eixos drets es facen efectius en la realitat - que siguen coneguts, compresos i disfrutats per tots, a tot arreu del món" (també en el Sàhara Occidental), i dins del nostre àmbit d'actuació, volem posar el nostre gra d'arena en la defensa dels Drets Humans, amb esta Conferència.
Esta Conferència Internacional serà organitzada per la Coordinadora Estatal d'associacions Solidàries amb el Sàhara (CEAS-Sahara), la Federació Andalusa d'associacions Solidàries amb el Sàhara (FANDAS-Sahara) i l'Associació d'Amistat amb el Poble Sahrauí de Màlaga (AMAPS), i compta amb la col·laboració de la Diputació, l'Ajuntament, la Universitat i el Col·legi d'Advocats de Màlaga, així com de la Mancomunitat de Municipis de la Costa del Sol Occidental i la Revista L'Observador.
Participaran representants d'organitzacions de Drets Humans, de diferents institucions públiques i privades, i persones de reconegut prestigi en matèria de Drets Humans.
Comptarem amb el testimoni directe de persones que han trencat el silenci imposat pel Marroc, han vençut la dificultat d'accedir al Sàhara Occidental i lluiten contra el buit informatiu en els mitjans de comunicació.
Vos animem a participar en esta Conferència que tanca el programa d'acció dut a terme pel Moviment de solidaritat amb el Poble Sahrauí, durant el 2008, any internacional per la defensa dels drets humans en el Sàhara Occidental.

CONTACTE
Oficina Tècnica de la Conferència
Federació Andalusa d'associacions de Solidaritat amb el Sàhara
(Fandas-Sahara)
María José Valenzuela
C/ Forners núm. 10 – 2n Oficina 204
29005 Màlaga
Tel.: 00 34 952 211 288
Mòbil: 00 34 608 347 347
Fax: 00 34 952 211 288
email: organizacion@saharandalucia.Org

INSCRIPCIÓ ASSISTENTS
El preu de la Inscripció és de 50,00 €, a ingressar en el compte del BBVA: 0182-7560-36-0200326467. La quota d'inscripció a la conferència inclou carpeta amb documentació i menjars.
El termini d'inscripció serà del 17 novembre al 5 desembre 2008.-
La matriculació serà vàlida una vegada s'haja rebut el Butlletí d'Inscripció, acompanyat del justificant bancari, per fax al 952211288, o per e-mail a: organizacion@saharandalucia.Org
Salutacions solidàries,
Coordinadora Estatal d'associacions Solidàries amb el Sàhara (CEAS-Sáhara)