Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 3 de novembre del 2008

ENQUESTA DE BOUS AL CARRER: COMPROMÍS PER PATERNA HA FET LA PROVA, HEM VOTAT PER 10 PERSONES

El grup municipal Compromís per Paterna denuncia la falta de rigor de l’enquesta que ha començat hui sobre bous al carrer. Compromís per Paterna ha utilitzat 10 noms de persones de les quals tenia el DNI, amb el seu consentiment, per a votar en l’enquesta sobre bous al carrer. Per això, la regidora del grup, Cristina Domingo, s’ha referit al que pot passar, i és possible estiga passant, si qualsevol persona o associació fa el mateix i utilitza les dades per votar per persones de les quals coneix el DNI, nom i data de naixement". "Esta enquesta està viciada en origen, i els seus resultats no serviran ni per a fer-se una idea del que opina la població", ha manifestat Domingo.
Compromís per Paterna ja va denunciar les irregularitats de l’enquesta però hui que ha començat ha volgut fer la prova i efectivament s’ha demostrat que qualsevol persona pot votar per altra. "Un procediment com la firma digital hauria donat fiabilitat al procés d’aquesta consulta", ha proposat la regidora.
A més, Domingo ha recordat que a l’enquesta no s'explica que el resultat d'aquesta NO SERA VINCULANT per a l'Ajuntament. No existeix cap explicació als possibles votants sobre l'existència d'una ordenança en vigor, votada inclòs pel PP, sobre la prohibició dels bous al carrer.
Volem destacar una altra vegada que a Paterna no hi havia cap tipus de polèmica amb els bous al carrer, que va començar creant la polèmica el PP al incloure estos actes en el seu programa electoral després d’haver contribuït a aprovar amb els seus vots l’ordenança de protecció als animals que impedia la realització dels bous al carrer. Per això, Domingo ha manifestat que aquesta enquesta, a més de tots els problemes de procediment, és poc ètica perquè es realitza després que l’Ajuntament tinguera aprovada una ordenança de protecció als animals, i de que el ple extraordinari del mes d’agost ratificara aquesta ordenança.
http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=253477

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Con la encuesta arbitraria del sr. agustí que ya se ha votado dos veces en pleno y parece que los paterneros que es quien hemos decidido quien nos representa no pintamos nada excepto para ir a la hipocresía panfletaria del sr. alcalde de paterna.
El pleno lo eligen los ciudadanos de paterna, se ha votado que no es que no.
Que sepan que según telecinco programa de ANAROSA a las 1230 horas había informaciones de la plataforma antitaurina de paterna que el sr. alcalde había delegado el voto en otra persona para que votara en su nombre.
Pobret ni para votar por ordenador se aclara!!.

Anònim ha dit...

Tota la raó! està prenent-nos el pelo

Anònim ha dit...

Lo más grave es que mientras se va olvidando el tema "fernandez", es la estrategia de èste alcalde, va mezclando para despister y ahora " le fofan el Ikea"...

Anònim ha dit...

Si es que no da pié con bola. Que esperais, si hay encuesta por internet, dentro de poco utilizará el messenger para sus citas con alcaldía. Ahora se lleva el trabajo del funcionario, en casa.
Ejemplo: loren@siseñor.es quiere contactar contigo. Agregar si o no.