Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 21 de novembre del 2008

INCOMPLIMENTS DE LA LLEI INTEGRAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. NOVEMBRE 2008


-La Violència no cessa. L’any 2007 la Comunitat Valenciana va registrar el nombre més gran de morts per violència masclista, el més alt des de 1999, segons les dades de la Direcció General de la Dona. Les denúncies s’han quadruplicat des de 1987. La nostra societat no necessita lleis que no es complisquen, ni promeses incomplides, sinó l’atribució de fons econòmics per a fer realitat els conceptes legals.

-La Llei Integral és la gran inexistent i desconeguda en esta C.A. No se l’anomena, no s’ha difós, a pesar dels seus tres anys d’existència i a penes s’ha implementat quant a les matèries de competència autonòmica.

-No s’ha desenrotllat amb una Llei Integral de desenrotllament autonòmic. En l’últim Pla d’Igualtat únicament hi ha una al·lusió a la Llei en l’exposició de motius. Segons l’article d’opinió que firma Fernando de Rosa, Conseller de Justícia i Administracions Públiques, del 30 de Gener, Dia Internacional de la Paz i la No-violència

–La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques està treballant en l’elaboració d’una llei autonòmica en matèria de prevenció de la violència, que des d’una anàlisi horitzontal de les distintes formes en què esta problemàtica colpeja a la nostra societat, establisca els mecanismes necessaris per a la seua prevenció i eradicació.

-Llavors, ni tan sols podem parlar dels recursos necessaris, no existixen perquè no hi ha cap projecte elaborat.