Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 21 de novembre del 2008

Compromís per Paterna denuncia un possible abocament il·legal en la Canyada






La portaveu del grup exigix al govern del PP més vigilància i una ordenança de residus

Com mostra la imatge, estan depositats en camp obert en la Canyada una gran quantitat d'envasos de 10, 20 i 50 litres, alguns inclús mig buits, que han contingut substàncies biocides, fluids de torres de refrigeració de prevenció de la legionel·la, etc. Quasi tots els envasos porten etiquetes que identifiquen les substàncies que contenen i també els pictogrames sobre el risc del producte (nociu, corrosiu, tòxic…). També en alguns dels envasos hi ha etiquetes de comandes de quan havien sigut adquirits per l'empresa que els va sol·licitar, on es pot llegir el nom i l'adreça de l'empresa d'origen de la comanda.
Compromís per Paterna hem denunciat este possible abocament a la regidoria corresponent de l'Ajuntament, però volem recalcar que no hi ha suficient vigilància perquè no es realitzen estos actes i que no existix en estos moments una ordenança de residus que sancione estos fets com correspon. Hem repetit reiteradament que esta ordenança és necessària tant perquè els particulars no deixen mobles i efectes en la via pública al costat de contenidors, com perquè les empreses irresponsables no cometen actes com els que denunciem en les fotos, que poden afectar la salut pública.
Des de Compromís per Paterna, la portaveu Loles Ripoll, planteja la necessitat urgent d'esta ordenança que contribuirà a fer de Paterna una ciutat més neta i a la regulació i reciclatge d'estos residus. I, per suposat, que fets com els que ací denunciem no es repetisquen.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20081122/horta/vertidos-corazon-canyada-20081122.html