Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 22 de gener del 2009

APROPA'T AL SOPAR-COL·LOQUI

COMPROMÍS PER PATERNA a La Canyada

Loles Ripoll, Cristina Domingo i Vicent Jutglà, en nom de Compromís per Paterna, et convidem al sopar que tindrà lloc hui dijous 22 de gener, de 21.00 a 23.00 hores , al bar del Centre Social de la Canyada. Tractarem diversos temes relacionats amb la TAXA DEL FEM, la de l’EMTRE i els residus en general, que esperem que siguen del teu interés:

· Devolució de la taxa del fem. L’alcalde ha dit que tornarà 30 euros de l’any 2008. I quan tornarà els diners als qui pagàrem 150€, 200€ o més?
· Nova taxa de l’EMTRE. Informació sobre com calcular el que pagarà cada vivenda.
Hem invitat a Giuseppe Grezzi, portaveu d’Els Verds-EE per a que ens informe de la situació general dels residus (recollida selectiva, tractament...) i sobre què és l’EMTRE, on porta els residus que gestiona, per què cobra ara una taxa, etc.
També informarem sobre les inversions municipals (generals i dels pressupostos participatius) i quant s’ha executat a dia de hui, i dels temes que vulgue comentar.
Entrepà, beguda, ensalada i café, 4,5 euros
Si no pots vindre a sopar amb nosaltres, pots incorporar-te al col·loqui a les 21:45.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

compromis per paterna te invita a cenar pero tu pagas lo tuyo i lo de ellos

Anònim ha dit...

Eso pasara en tu partido, cada uno-una se paga lo suyo-suya y con mucho agraDO Y QUE SEPAS AUNQUE TE "JO..." QUE FUE BASTANTE GENTE. MALASOMBRA ENVIDIOSO-A

Anònim ha dit...

cuatro rojos renegados de otros partidos mas honorables que todo compromis junto