Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 23 de gener del 2009

COMPROMÍS EXIGIX A AGUSTÍ QUE TORNE LA TAXA DE L'EMTRE EN UN ÚNIC PAGAMENT A CADA CONTRIBUENT

Davant del fracàs del sistema de l'Ecobono

Per a Compromís per Paterna, la devolució de l'import de la taxa de fem per mitjà de l'ecobono ha sigut un fracàs perquè només ha sol·licitat esta devolució un 50% de la ciutadania. Encara que Agustí ha anunciat que ampliarà el termini per a sol·licitar la devolució, considerem que és el sistema el que no funciona i que s'ha de canviar. Per a Loles Ripoll, portaveu de Compromís i membre d'Iniciativa: "quan Agustí va anunciar la creació de l'ecobono, el nostre grup es va oposar perquè, entre altres coses, consideràvem que suposava obligar a la ciutadania a fer un tràmit innecessari, ja que l'Ajuntament podia ingressar d'ofici a cada contribuent l'import que havia pagat".
Ara pot passar el mateix amb la taxa de l'EMTRE. En el passat ple on es van aprovar els pressupostos de 2009, Agustí va anunciar que retornaria l'import d'esta taxa per mitjà de "una subvenció que hauria de sol·licitar cada contribuent". Per a Loles Ripoll "repetir el mateix sistema seria un GREU ERROR, ja que, després de l'experiència de la taxa de fem municipal, no es pot tornar a caure en la mateixa equivocació, excepte si s'obra de mala fe per a així no haver de tornar la totalitat dels diners que haurà pagat la ciutadania".
Per tot això, Compromís per Paterna ha presentat una moció, que defendrà en el pròxim ple, en la que demana que la devolució de la taxa de l'EMTRE siga d'ofici, i no a instàncies de cada contribuent. Així es podria realitzar la devolució de forma ràpida i senzilla. Segons Ripoll, "si la taxa s'ha cobrat via rebut de l'aigua, també es podria retornar per esta via, o per qualsevol altra que no supose molèsties a la ciutadania ni augment de la burocràcia municipal, com està suposant l'ecobono".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FAROES FAROLES FAROLES Y MAS FAROLESSSSSSSSSSSSSS DE COMPROMISSSSSSSS PER PATERNA NAAAAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

Faroles los del PP con el Agusti a la cabeza.
¿quieres pagar la tasa del Emtre?, pues paga la mia tambien,facha, o es que la vas a pagar con lo que te de Agusti?

Anònim ha dit...

tu paga la tulla que cada vecino pagaremos la nuestra y no te quejes lloron