Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 7 de gener del 2009

ATUREM EL GENOCIDI A GAZA: més de 300 morts i 2000 ferits. BASTA JA! Ni més sang ni més impunitat

Fotografia realitzada per Compromís per Paterna a la concentració de passat dimarts 30 de desembre a la plaça de la Verge de València

Mentres observem amb horror el vessament de sang a Gaza, consternats per com la crisi està tornant-se totalment fora de control, una cosa resulta clara: esta violència només comportarà el patiment de civils i una major escalada al conflicte. Ha d'haver-hi un altre camí. Més de 280 morts fins ara en la Franja de Gaza i centenars de ferits; per primera vegada míssils atacant Ashdod terra dins a Israel i ambdós costats mobilitzant tropes. La protesta global no s'ha fet esperar, però hui, fa falta molt més que paraules: la violència no cedirà ni s'aconseguirà una pau duradora sense una ferma acció de la comunitat internacional.

Des de Compromís per Paterna volem animar-vos a col·laborar per aturar esta massacre. Avaaz, una organització independent i sense animo de lucre, ha llançat una campanya urgent a la que totes i tots podem sumar-nos. La nostra protesta serà enviada al Consell de Seguretat de les Nacions Unides i a les potències mundials claus, reclamant-los una actuació clara en favor d'un alt al foc per a després donar resposta a la creixent crisi humanitària: només amb el ferm seguiment i compromís internacional podran ser protegits els civils d'ambdós costats i podran ser presos els passos necessaris cap a una pau àmplia i duradora.

CALENDARI DE MOBILITZACIONS A VALÈNCIA:
DISSABTE 10, 18 hores
Protesta en la plaça de l'Ajuntament de València
DISSABTE 17, 18 hores
Manifestació, eixida des de la plaça de Sant Agustí
Convoca, Xarxa de Solidaritat amb Palestina de València