Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 7 de gener del 2009

Compromís per Paterna destaca la pèrdua de credibilitat de Lorenzo Agustí


Loles Ripoll acusa el primer edil de faltar al respecte a la ciutadania, als grups de l'oposició i a la Peña Taurina

La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha denunciat este matí que l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, ha enganyat a la Peña Taurina de la Torre, als grups de l'oposició i, per descomptat, a tota la ciutadania de Paterna. Segons ha recordat la regidora de Compromís, el Partit Popular de Paterna prometia en el seu programa electoral la recuperació dels festejos taurins a Paterna, algo que afortunadament no ha succeït. Però el que sí que és clar, segons ha referit Ripoll, és que el Sr. Agustí ha faltat a la seua paraula. A més, la portaveu del grup ha denunciat que el PP ha faltat al respecte a l'oposició. "Quan sol·licitàrem la celebració d'un ple extraordinari –el passat mes d'agost– ni Lorenzo Agustí ni part del seu equip de govern van aparéixer, i amb la seua abstenció van possibilitar que el ple de l'Ajuntament ratificara la prohibició de realitzar bous al carrer a Paterna. La corporació va recolzar d'esta manera la petició del Consell Escolar Municipal, que es va oposar frontalment al restabliment de la "festa" taurina i va apostar pel compliment de l'ordenança de protecció dels animals, encara vigent i aprovada per UNANIMITAT", ha manifestat Loles Ripoll.
D'altra banda, la regidora ha destacat que el procediment de l'enquesta "està viciat des del principi, com este grup municipal i part de la ciutadania hem denunciat nombroses vegades". Ripoll ha ironitzat sobre les contradiccions de l'alcalde i ha recordat: "primer va dir que votaria en l'enquesta perquè reunia els requisits; després que no ho va fer perquè ha de ser neutral; després que és taurí; ara que s'alegra del resultat… No poden haver-hi més incoherències".
Segons Ripoll: "A estes altures l'alcalde ja no pot acontentar a tota la ciutadania, i és que fins la creació de les empreses encara té molta gent per col·locar, molta gent a qui va prometre feina". "Lorenzo Agustí ha tingut entretinguda a la ciutadania, i mentrestant, aprovava la creació d'unes empreses que no seran públiques, i sense haver informat el Consell de Participació Ciutadana", ha manifestat la regidora.
D'altra banda, Ripoll hi ha acusat al PP d'haver elaborat uns pressupostos basats en els possibles beneficis derivats per la creació d'estes empreses. "I mentrestant, part de les preguntes que fem als diferents regidors i a l'alcalde, incomplint el reglament, queden sense contestar. Unes es perden pels corredors, i altres simplement no es contesten. Hi ha hagut robatoris en alguns despatxos de l'edifici, però no se sap res". "Estaria bé que actuaren dins de l'ajuntament per a esbrinar perquè es perden les preguntes de l'oposició, i qui ha entrat al despatx del nostre grup, forçant el pany", ha ironitzat la portaveu.
Ripoll ha afirmat: "És que eixir en els mitjans de comunicació, al preu que siga, actuant com l'alcalde més democràtic, comença a passar-li factura, perquè la ciutadania comença a ser conscient dels problemes del seu equip de govern, cessaments, canvis en les regidories, promeses com la de IKEA, que ens anava a donar ni se sap quants llocs de treball, etc."


Els antitaurins demanen al Síndic que investigue si s'ha vulnerat la identitat dels votants
L'ajuntament va donar dades per sexes i barris a pesar que no apareixien en les preguntes