Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 16 de febrer del 2009

COMPROMÍS PER PATERNA AFIRMA DESPRÉS D’HAVER PARLAT AMB ELS TÈCNICS DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ QUE CAL BUSCAR SOLUCIONS TAMBÉ PER AL ANY QUE VE











Davant la situació de danys estructurals del col·legi Vicente Mortes, Compromís ha parlat amb la Conselleria d’Educació per a interessar-se per la situació de la escola. Este centre és el segon col·legi públic més gran del municipi i el seu deteriorament afectarà a centenars d’escolars.

Divers tècnics han comunicat a Compromís per Paterna que és possible que els moviment sísmics de baixa intensitat dels últims dies hagen accelerat el deteriorament. Així mateix ens han informat que el nou centre que es construïsca es impossible que estiga operatiu per al pròxim curs. Per tant, caldrà buscar solucions per a l’any que ve perquè l’institut de la Coma començarà a funcionar en setembre d’este any i no podrà ser una solució estable.

Compromís per Paterna recolzarà en tot el procés a la comunitat educativa, als responsables municipals i a les mares i pares del col·legi Vicente Mortes.


http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=285505