Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 17 de febrer del 2009

COMPROMÍS PER PATERNA EXIGIX QUE ES DEIXEN ARRERE ELS PREJUÍS CAP A LA COMA I REIVINDICA LA NORMALITZACIÓ DEL BARRI



Les regidores, Loles Ripoll i Cristina Domingo, a la reunió amb les mares i pares del CP Vicente Mortes


La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll (Iniciativa), ha mostrat el seu malestar per les declaracions que l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí (PP) ha realitzat en la premsa el passat cap de setmana amb relació al procés de reubicació de l'alumnat de primària del CP Vicente Mortes. L'alcalde va assegurar: “els xiquets tindran protecció policial...” perquè no hi haja problemes de seguretat i els xiquets i xiquetes es senten segurs...”.

Segons Ripoll “no creiem que s'haja donat un missatge de normalitat i per tant de tranquil·litat amb relació al barri de la Coma de Paterna. Per molt que es vullga disfressar el tema com ja va passar en l'assemblea informativa, que és per no mesclar a xicotets amb majors, es dóna una imatge de prejuí respecte a uns conciutadans”.

Els pares i les mares van demostrar estar per damunt dels representants de l'administració, donant un clar exemple de normalitat i tolerància”, ha destacat Ripoll.

Les característiques d'este barri són conegudes per la ciutadania interessada i és notori l'interés i treball que s'ha desenrotllat en el barri per molts agents socials per a aconseguir la màxima normalitat i benestar entre els seus habitants, com en qualsevol barri de Paterna. Si des de les institucions, i en este cas des de l'equip de govern, es parla de garantir seguretat “en eixe barri”, s'estan creant expectatives de por i prejuís.

Per tot açò, Loles Ripoll, ha llançat les preguntes següents: si els alumnes de la Coma s'hagueren de desplaçar a un col·legi del centre, tindrien protecció i seguretat policial? Quan els alumnes del barri de Boalar (Cases Verdes, Creu de Gràcia i Santa Gema) tinguen accés a l'Institut també tindran la protecció? És necessari?

"No és este el camí Sr. Agustí per a demostrar i garantir la normalitat i integració d'un barri més del nostre poble”, ha conclòs la regidora. A més, Ripoll ha avançat que “des del nostre grup municipal efectuarem un seguiment sobre les inspeccions estructurals que s'han realitzat en tots els centres educatius, inclòs el col·legi Vicente Mortes”.

http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=286108