Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 4 de febrer del 2009

CAS DE MOBBING LABORAL EN L'AJUNTAMENT DE PATERNA

L'equip de govern ignora una carta dirigida a la ministra d'Igualtat al·legant persecució laboral i personal per ser dona

En el ple d'octubre del 2008, Compromís per Paterna va alertar a través d'una pregunta dirigida a la tinent d'alcalde María Villajos, regidora de la Policia Local en aquell moment, de l'existència d'una carta dirigida a la ministra d'Igualtat d'una funcionària del cos de la policia local al·legant discriminació i persecució laboral simplement per ser dona i amb càrrec.
El grup municipal de Compromís per Paterna és coneixedor de l'existència del dit document, enviat al Ministeri al setembre del 2008, on s'afirma que la situació que esta vivint "suposa una merma en la meua vida personal i laboral i en la conciliació de la mateixa"
En el passat ple del 26 de gener, tres mesos després de la pregunta e incomplint el ROM (Reglament Organització Municipal), es contesta a la pregunta "que no té cap coneixement del cas que es menciona, ni li consta al Cap de Personal, cap cas de denúncia per cap funcionari d'este Ajuntament dirigit al Ministeri d'Igualtat. En el cas que s'haguera presentat, el Ministeri d'Igualtat no s'ha posat en contacte amb este Ajuntament ni ha realitzat cap activitat que ens conste"
Ripoll lamenta que no hi haja hagut cap interés per part de la tinent d'alcalde de l'àrea ni del màxim responsable Sr. Agustí per esbrinar la situació, en estos tres mesos.
Compromís per Paterna és coneixedor que el Ministeri d'Igualtat va respondre a l'afectada durant el mes de gener a través de l'Ajuntament.
Ripoll ha destacat la seua indignació davant de la falta d'interés " no puc entendre com durant estos tres mesos ningú de l'equip de govern s'haja dirigit al nostre grup per a informar-se del tema"
Per un altre costat en el passat ple la regidora Loles Ripoll va demanar informació sobre la denúncia de les seccions sindicals de UGT i CCOO formacions majoritàries en l'Ajuntament de Paterna pels canvis de llocs de treball en la policia local, segons una orde de la direcció del cos.
Molts dels policies afectats pels esmentats canvis estan en desacord amb els mateixos, atés que no s'han tingut en compte les seues sol·licituds, les seues circumstàncies econòmiques, ni les de conciliació de la seua vida personal i familiar, creant, en alguns casos, un greu perjuí als treballadors.
A tot açò se li suma la impugnació de la majoria de places convocades en el cos de la policia local, per això Ripoll va invitar a l'equip de govern a què realitzaren un exercici d'autocrítica en matèria de gestió de personal.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

pobre compañera lo que esta pasando menos mal que alguien ha alzado la voz de alarma. En la policia nos ha tocado la peor y mas rancia concejal de derechas de la historia del pueblo de paterna.
Ánimo compañera, Estamos contigo 121.

Anònim ha dit...

Encima han entido, NO SE HA INCORPORADO A SU PUESTO LO HARA ESTA SEMANA. ¿ como dice el gobierno en prensa que vuelve a su puesto y no es por la denuncia de Compromis, si segun ellos YA HA VUELTO y la denuncia se ha hecho hoiy?.
Veis como si sabian lo de la denuncia?.Este equipo de gobierno nos toma por idiotas...

Anònim ha dit...

esto es futo de la mala gestión de la sra. villajos al frente de la policia local de paterna, su malestar laboral es increible.
Esta decision la tomo personalmente este señora contra la oficial para perjudicarla hasta hundirla. Vaya por delante que el señor agustí en dos ocasiones no atendió a la compañera y se zafó del problema derivandolo a quien lo habia causado la Sr.Villajos.
La noticia claro que la sabian de hecho hay escritos del 10 de septiembre denunciando este hecho y teniendo conocimiento todas las organizaciones de defensa de los trabajadores, personal del ayuntamiento, mesa general de negociacion y alcalde de la corporación.
No se pueden hacer las cosascon autoritarismos y fuera de la ley por encima del bien y del mal.
epreo que en el pleno del ayuntamiento le den lo mismo que ella ha aportado a esta policia, problemas y el enfrentamiento por hacer caso a 4 descerebrados.

Anònim ha dit...

animo compañera estamos contigo