Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 23 de febrer del 2009

XARRADA SOBRE LES EMPRESES MUNICIPALS A LA GRANJA JULIA


La Granja Júlia va organitzar el passat dissabte 21 una xarrada debat sobre les empreses municipals, la pública i les dos mixtes.



En la foto:Cristina Domingo, parlant amb Fernando Carmona i un assistent a l’acte.

L’exposició va estar a càrrec de Fernando Carmona, que va redactar les al·legacions de la granja Júlia al projecte.

Els assistents van ser molt crítics amb l’entramat d’empreses mixtes que crearà el govern municipal del PP. Alguns dels arguments esgrimits van ser els preus alts que tindran els serveis per a la ciutadania, els contractes per a 25 anys amb els socis privats, el fet que en les memòries no s’especifique si l’ajuntament haurà d’assumir les pèrdues, en cas que n’hi haguera, la falta de control de les contractacions en estes empreses, etc. Estaven presents treballadors de la brigada municipal d’obres, que van criticar que l’ajuntament no els mantindrà realitzant les tasques que fan actualment, ja que, encara que continuen treballant per a l’ajuntament perquè són funcionaris, el seu treball serà realitzat pels nous treballadors contractats per GESPA, l’empresa pública de serveis. També estaven presents funcionaris interins de la brigada, que manifestaren el seu malestar perque el govern del PP els obliga a passar obligatòriament a GESPA si volen conservar els seus llocs de treball.

Cristina Domingo, regidora de Compromís, va participar en el debat i va brindar el suport del grup municipal en les accions que puguen portar endavant contra les empreses mixtes, per la seua repercussió negativa per a la ciutadania de Paterna.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

compromis per paterna no ha todo EL PARTIDO DEL NOOOOOOO

Anònim ha dit...

Tio siempre vas a poner lo mismo y con tantas vocales...el partido del no eran los tuyos en oposicion, sin propuestas, lo que os j...es la cantidad de propuestas y mociones que presenta éste grupoo y para Paterna no las de siempre "tipo" que os pasan los maandamases...
Ale a currar y a afiliar a gente que les prometeis puestos de treabajo, sois un poquito desvergonzados