Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 5 de març del 2009

COMPROMÍS DENÚNCIA EN LA PORTA DE L'AJUNTAMENT QUE EL PARTIT POPULAR ES NEGUE A CREAR UNA COMISSIÓ DE CONTROL PER A EVITAR CONTRACTACIONS A DIT













L’Ajuntament de Paterna crearà pròximament llocs de treball en diversos àmbits: per a les obres finançades pel govern central (auditori, parc del Tir de Colom i canalitzacions dels barrancs de la Font i Barat); per a obres a càrrec de la SUMPA (rehabilitació d’edificis, etc.) i per a la SML, l’empresa pública municipal.

L’Ajuntament ha aprovat una clàusula que permet que el 50% de totes les contractacions es faran a parats de Paterna, però l’únic requisit que ha plantejat el govern municipal és que els treballadors i treballadores vagen al SERVEF. Per a Compromís per Paterna eixa és una condició necessària, però no suficient.

En estos moments de crisi en què tantes famílies s’ho estan passant malament, els treballs públics han d’adjudicar-se tenint en compte dos criteris: el de capacitat d’exercir el lloc i el de la situació personal i familiar dels demandants d’ocupació.

Compromís per Paterna ha demanat que es cree una comissió especial formada per tècnics municipals i representants sindicals, polítics i veïnals, que establisca un barem objectiu per a adjudicar els llocs de treball, de forma que no es puguen fer contractes a dit a amics i coneguts, a persones afins, en definitiva, al PP.

Compromís per Paterna va presentar en el passat Ple municipal una moció en la qual es plantejava la creació d’esta comissió, ja que el Partit Popular per ara només ha acceptat informar del procés de contractació en el Consell Econòmic i Social, però no crear esta comissió específica. El govern s’ha negat.


Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna, ha afirmat: “estem diàriament en contacte amb la ciutadania i hem pogut constatar la preocupació de la gent perquè les contractacions amb diners públic es facen de manera transparent, cosa que només es pot garantir creant una comissió com la que proposem, però el Partit Popular s’hi ha negat. Això només pot crear recels entre la ciutadania o contribuir a un repartiment del treball injust guiat per interessos partidistes”.

http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=293177

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si ha de decidir los puestos de trabajo el Sr Alcalde teniendo en cuenta la salud financiera y económica de las familias lo tenemos claro.
Sabe compro´mís que los funcionarios del ayuntamiento se les presenta un compañero suyo y te dice !hola soy tu jefe!
Pero si no te conozco de nada cuanto tiempo llevas en el ayuntamiento
Poco pero soy tu nuevo jefe
Pero esto no va por oposicion? Pregunta el funcionario.
Sí, ese paso ya llegará.
CARGOS DE JEFES A DEDO.
Y QUE ME DECIS DE LAS EMPRESAS MIXTAS.

Anònim ha dit...

Revisad los curriculums para ver si hay anomalias...os lo agradecemos