Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 3 de març del 2009

CAOS SANITARI


L'Associació de Veïns del barri de Campament demana solucions immediates al problema sanitari a Paterna. Ha criticat que hi haja dos centres de salut en projecte des del 2007, el de Lloma Llarga i el de Campament, i que este últim quan hauria d'estar acabat i operatiu este mes, no han començat ni tan sols les obres. L'associació sol·licitarà la dimissió del conseller de Sanitat, Manuel Cervera, si no es solucionen els problemes.

Per altra banda, la Junta de Barri de La Canyada ha denunciat que el temps d'espera a Paterna per a ser atés per un dermatòleg supera els 8 mesos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Como siempre la conselleria no cumplke con sus obligaciones, a pesar de decir reiteradamente que la sanidad es su prioridad.
Agusti dice que se han abierto dos centros auxiliares pero lo que no dice es que los locales se pagan con el dinero de los ciudadanos en vez de que lo asuma la conselleria...dinero que pagamos y que se podría emplear en otras necesidades propias del ayunbtamiento... así es facil naugurar, con el dinero de los demás... patético

Anònim ha dit...

esto lo esta haciendo con todo pero no solo queda bien con los ciudadanos sino con sus amiguitos de la conselleria ya que asume competencias que no le corresponden mientrastanto la ambulancia municipal ¿alguien sabe donde esta? Que verguenza.

Anònim ha dit...

Cap dels llaboratoris MSD o GSK han experimentat prou la vacuna en fase IV, pel lo tant no es segura, a més amés carísima i donç que aquestes empreses güanyen 2.500 milions de pesetes diaris cadascú, debería ser casi gratuita si rialment fora segura, que no eu es.
ES UNA MANIPUL-LACIÓ PRESIÓ DE LES MULTINACIONALS ALS POLÍTICS I UN ENGANY AL POBLE.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord...