Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 23 de març del 2009

TAXA DEL FEM: El Ple deixa clar que el Sr. Alcalde no pot impedir que l'Ajuntament no es persone en contra del recurs de Lorenzo Agusti



DISCURS DE LOLES RIPOLL al Ple extraordinari
Realment esta situació és prou complicada d'entendre i peculiar, sinó que s’ho diguen als regidors de l'equip de govern que van estar presents a la Comissió Informativa. Resulta curiós que a la comissió es portara un punt a proposta de la tinent d'alcalde Sra. Martinez, on es proposava la compareixença de l'Ajuntament… i el propi equip de govern vota en contra de la seua pròpia proposta, amb la qual cosa al ple ve dicatminat desfavorablement. Realment crec que o no els van donar bé les instruccions o que realment no han arribat a entendre el fons de l'assumpte. Encara que com ja he dit, al nostre grup també li resulta prou complicat quina ha de ser la posició de l'Ajuntament davant d'este assumpte.

En primer lloc no sabem que venim a votar? Ja que en el punt de l'orde del dia figura: PROPOSICON D'INTERPOSICIÓ DE RECURS DE CASSACIÓ CONTRA SENTÈNCIA DICATDA PEL TSJ SOBRE LA MODIFICACIÓ DE LA TAXA DE FEM.. En cap moment es diu si es proposa o no la compareixença de l'Ajuntament, llavors que votem? Que si ens pareix bé que Lorenzo i altres interposen un recurs? Ací cada un que faça el que haja de fer!


Anem parlar d'una tal ALICIA FERNANDEZ MUÑOZ, saben vostés qui és? Jo se'l diré: és la primera persona d'entre els demandants que va entregar els poders al procurador.
El Sr. Agustí, el 05/12/2007, firma un decret on diu: comparéixer en el recurs contenciosos administrativa interposat per Sra. Alicia Fernández Muñoz en matèria tributària..

En primer lloc, i li dic a vosté, Sr. Agustí, no deuria haver firmat eixe decret ja que vosté és part interessada, deuria vosté haver delegat en un/a tinent d'alcalde que no figure en la llista de demandants. Per un altre costat haurien d'haver-se abstingut tots els regidors que hui estan en el public en la ratificació d'eixe decret al ple de desembre. A Compromís se li va passa eixe decret, era difícil de detectar perquè Alicia Fernández no sabíem qui era, però esta vegada no ens la torna a jugar, explique'ns perquè ara deixa la decisió en mans del ple?


Ara m'agradaria llançar una pregunta als membres de l'equip de govern presents en el ple. Que haguera passat si el Sr. Agustí no estiguera en la llista de recurrents? Creuen vostés que haguera fet falta la celebració d'este ple extraordinari?

Des de Compromís per Paterna, considerem que els interessos partidistes han de deixar-se de costat, i que abans que res hem de defendre els interessos de l'Ajuntament.

Compromís, votarà a favor perquè esta completament d'acord amb les APRECIACIONS DEL SENYOR jutge << un clar exemple de dilació processal, falta de coherència i abús de dret… mereixedor del major dels reprotxes.. que han prolongat innecessàriament un pleit ja inútil>>




Si vostés volen posar-se en contra de l'Ajuntament que vostés governeu , facen-ho vostés sols, i no amb el vot del nostre grup.

Per ultim, Sr. Agustí permeta'm que li diga que és vosté el que hauria de pagar les possibles costes d'ambdós parts, tant la de la part demandant com la de la demanda, ja que és vosté l'únic responsable d'esta vergonya judicial.