Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 23 d’abril del 2009

El PP UTILITZA MARQUES PUBLICITÀRIES PRÒPIES EN DETRIMENT DE L’ESCUT OFICIAL



El Partit Popular omet l'ús de l'escut de Paterna en publicacions, cartelería i campanyes institucionals de l'Ajuntament



Compromís per Paterna ha elevat a la Sindicatura de Greuges una queixa formal en què s'especifiquen les irregularitats que el PP de Paterna està cometent al no publicar l'escut municipal del municipi. La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha explicat que “el nostre grup municipal ha demanat la documentació pertinent per a recórrer davant del Síndic i que es posicione davant del “ninguneo” a l'escut oficial de les paterneres i paterners”.



L'equip de govern del PP no està utilitzant l'escut oficial ni en la documentació municipal, ni en les publicacions, tanques i cartelería institucional. Si no n'hi ha està substituint-ho per diverses marques i eslògans “privats” que no s'han consensuat per tots els grups de la corporació. La seua publicació no seria reprotxable legalment si s'acompanyara de l'escut oficial.


(foto: tv informativa SIAC)

Tal com assenyala el decret 5736 –APROVACIÓ DE LA MARCA MUNICIPAL– al punt segon: “Aprovar l'ús de l'indicat logotip o marca en la documentació i campanyes municipals, de conformitat amb l'annex a l'anteriorment esmentat acord plenari que consta en expedient diligenciat per secretaria, i sense perjuí de respectar el mateix ús que es realitza de l'escut municipal oficial, que no es veurà desplaçat de cap manera.”



(foto: porta del SIAC)

Segons ha declarat Loles Ripoll “l'aprovació de l'escut oficial de Paterna ha sigut fruit de molt de temps i esforç per a obtindre el consens per part de tota la corporació i si ara el PP no vol utilitzar-ho per a publicitar marques que són en el fons del seu partit hauria d'aprovar-ho en ple”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

...si es que lo de las mayorias absolutas es lo que tiene...
Con tantos que son, no se aclaran y encima incumplen las leyes y los reglamentos