Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 22 d’abril del 2009

AFEMPES CONSIDERA INADMISSIBLE LA DISCRIMINACIÓ DEL IVADIS (Institut Valencià d'Atenció als Discapacitats)



Extracte del model de presentació del programa (es pot llegir al pagina Web del IVADIS)


La Federació de Familiars d'associacions de Persones amb Malaltia Mental Greu de la Comunitat Valenciana, FEAFES CV, entre la qual es troba l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Paterna, l'Eliana i Sant Antoni de Benágeber, denúncia la discriminació que realitza l'Institut Valencià del Discapacitat IVADIS en l'oferta d'estades vacacionals dirigida a discapacitats a excepció dels discapacitats que patisquen “trastorns mentals”.

Des de la Federació, es considera inadmissible que existisca una discriminació tan plausible en este aspecte i per això els familiars donaran part al Sindic de Greuges a més de plantejar una queixa formal davant del propi IVADIS.

Desde Compromís per Paterna volem donar el nostre suport a la Federació i considerem que la Conselleria de Benestar Social, màxima responsable del IVADIS te que rectificar ja que que una institució creada per atendre les discapacitats no deu excloure a les persones que pateixen transtorns mentals ja que aço atenta contra el drets bàsics de les persones.

Llegir més:

http://www.paterna.biz/Noticias/Articulos/2009/200904/20090401-055.htm

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al final en contra del aborto y la eutanasia, pero si pudieran se cargarian a colectivos e invertirian el dinero de la ley de dependencia en proyectos como
" trajeilusion" "museo de la prepotencia" "mango lo que puedo cups"...etc