Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 30 d’abril del 2009

LLARGUES CUES EN EL REGISTRE DE L'AJUNTAMENT PER LA FALTA D'ORGANITZACIÓ DEL PP


Ahir de matí centenars de persones s'amuntonaven en la porta de l'Ajuntament formant una llarga cua per a poder presentar la sol·licitud de plaça per a l'escola d'estiu.


Després de parlar amb els sol·licitants, alguns confirmaren que estaven des de les 4 del matí.





Per a Loles Ripoll, portaveu de Compromís: " s'ha començat la campanya de l'escola d'estiu sense haver-se estudiat qual és la forma més adequada per a evitar problemes d'organització com els que han existit i, a més, és necessari que l'Ajuntament vaig ampliar l'oferta de places de “escola d'estiu”.



Ara que el govern municipal ha anunciat un "important" superàvit, és el moment d'oferir més places perquè les famílies que no poden deixar els seus fills amb familiars en vacacions, puguen portar-los a “l'escola d'estiu”, un recurs que no sols soluciona este problema a pares i mares, sinó que aporta una oferta lúdica i pedagògica de qualitat que, a mes d'entretindre, millora les capacitats de l'alumnat", ha afirmat Ripoll.

http://www.paternaaldia.com/

http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=313319

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanto asesor, tanta gente purulando por el ayuntamiento, tanta sonrisa y tanta oficina, vrntanilla, cueva.
Al final la gente hemos perdido horas de trabajo que nos descuentan para cojer un numero y prsentar un papel.¿ Este es el ayuntamiento que dicen que es la imagen de la comarca?.

Anònim ha dit...

He leido en prensa que el responsable de educacion ha dicho que no es un problema de plazas y que si hace falta sacaran mas.
Que lo hubiera dicho antes y no hubieramos perdido horas y el culo para estar pronto.Si me garantizan la plaza no hace falta que vaya de madrugada y pierda sueldo por horas de trabajo.Eso es apoyar la crisis señores concejales.