Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 22 d’abril del 2009

EL TSJCV INVESTIGARÀ A CAMPS





El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) investigarà a Francisco Camps, president de la Generalitat, per un suposat delicte de suborn.

La Sala Civil i Penal es va declarar ahir competent per a instruir la part del cas Gürtel que afecta Camps; al secretari general del PP valencià, Ricardo Costa; a l'exvicepresident Víctor Campos i a l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme Rafael Betoret.



El delicte de suborn està en relació amb l'acceptació per part dels dos aforats, Camps i Costa, i els altres dos supòsits implicats, Campos i Betoret, de regals per part d'empreses de Francisco Corretja, essencialment d'Aurenja Market, la seua filial a València, dirigida per Álvaro Pérez. Eixos regals, almenys inicialment, haurien sigut trages donats als suposadament implicats.



Segons Garzón, eixos dons podrien estar en relació amb l'obtenció de nombroses adjudicacions de servicis de l'Administració autonòmica. De moment, la causa s'ha obert per un delicte de suborn, la qual cosa no eximix que, si es troben indicis de qualsevol altre il·lícit penal, s'investigue. El delicte de suborn és, segons fonts del cas, el que precisament el jutge Garzón més va sustentar amb indicis racionals.

Llegir més:

http://www.elpais.com/articulo/espana/Tribunal/Superior/Valencia/acepta/investigar/supuesto/cohecho/elpepiesp/20090422elpepinac_4/Tes

1 comentari:

Anònim ha dit...

Los del jueves como siempre " que se salen", estos son capaces de quererles cerrar la revista.
PD : Que se lo chiven a Garzon...