Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 19 de maig del 2009

DEMANEM A AGUSTÍ QUE REFLEXIONE DAVANT LA PRESSIÓ CIUTADANA I CREE LA COMISSIÓ DE CONTROL SOBRE LES CONTRACTACIONS

Compromís tornarà a presentar esta proposta que valorarà la situació personal dels demandants d’ocupació a més del mèrit


Compromís per Paterna demanarem al mes de febrer una comissió que pretenia que els nous treballs que s’estan creant a Paterna s’adjudicaren a partir d’un barem objectiu que tinguera en compte els criteris de capacitat d’exercir el lloc de treball i el de la situació personal i familiar dels demandants d’ocupació. El nostre grup municipal creu que en estos moments de crisi els llocs de treball han de donar-se a les persones més castigades per la situació precària que travessem. Precisament, la Plataforma d’Aturats, creada fa poques setmanes, està d’acord amb la necessitat de crear una comissió de control per evitar contractacions irregulars i assegurar el compliment d’este barem. Però l’alcalde del PP de Paterna, Lorenzo Agustí, s’ha negat novament a constituir-la.



Per això, la portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha manifestat que “exigim a Agustí que reflexione i canvie d’opinió perquè ara no només ho demana un grup polític sinó la Plataforma d’Aturats de Paterna, que representa a un col·lectiu significatiu de persones sense treball del nostre municipi”. Així mateix, Ripoll ha anunciat que “per la nostra banda, Compromís anem a tornar a presentar esta proposta a fi que els responsables municipals del PP reconsideren la seua postura”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Por favor, hago un llamamiento por si alguien es tan amable de faciliarme la dirección o teléfono de la peluquería donde se corta el pelo Lorenzo Agustí, se lo agradeceria.
Mi correo electrónico es elcobradordelfrac@yahoo.es Gracias.