Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 20 de maig del 2009

EL SERVICI D'URGÈNCIES DE LA CANYADA PERILLA PER A ESTIU DE 2009

La portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha expressat este matí la seua preocupació perquè “a hores d'ara no tenim cap garantia de poder comptar este estiu amb un servici d'urgències en el barri de la Canyada”.El dilluns es va celebrar la Junta de Barri de la Canyada amb l'assistència del regidor de barri del Partit Popular, Alfonso Romero, qui davant dels dubtes que van manifestar les veïnes i veïns respecte d'això va donar la callada per resposta. La regidora de Compromís ha recordat el govern municipal del Partit Popular que continua incomplint les seues promeses: “a pesar de totes les mobilitzacions ciutadanes, de les gestions desenrotllades i dels compromisos adquirits, és molt probable que este estiu les veïnes i veïns de la Canyada no tinguen servici d'Urgències”.


Ripoll ha puntualitzat que “encara estem esperant el personal mèdic per a cobrir el servici d'Urgències promés per al passat mes de juliol del 2008: la regidora de Sanitat, Marisa Ferre, va assegurar que la plantilla mèdica estava retinguda en la frontera del seu país de procedència, Equador”. Ripoll s'ha preguntat: on estan ara?; Tampoc tornaran a temps per a este estiu?; podrà la ciutadania de la Canyada disposar d'un servici d'Urgències continuat durant tot l'any?”, ha preguntat la portaveu de Compromís.

Ripoll ha explicat que el barri de la Canyada triplica la seua població a l'estiu pel que és prioritari que les Urgències es posen en marxa abans de l'estiu i ens pareix inadmissible que a estes altures ningú sàpia, ni la pròpia regidora de Sanitat, què passarà amb les urgències este estiu”. Així mateix, Ripoll ha volgut remarcar la importància que es realitze, junt amb la junta de barri, una campanya informativa perquè tots els residents estiguen informats del servici d'urgències si al final s'implantara.

Publicada també a http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=320983