Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 12 de juny del 2009

La Coma: història d'una lluita eterna per una vivenda digna

La situació a la Coma és insostenible: més de 100 vivendes que estan a l'espera que l’IVVSA inicie els treballs d'adequació per a la seua posterior adjudicació als veïns que dins de termini i forma la van sol·licitar i estan encara en llista d'espera. S'ha creat en la Coma una situació d'emergència social respecte a la vivenda: molts veïns i veïnes viuen concentrats en vivendes de familiars on s’ajunten fins a 16 o 17 persones per pis.

El problema s'accentua a causa de la crisi econòmica.

Per a la portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, urgeix que l'Ajuntament de Paterna i la Conselleria d'Habitatge resolgan definitivament aquest greu problema que pateix el barri de la Coma.

A continuació, si punxeu sobre la imatge, podreu llegir informació més detallada en el reportatge que ha publicat hui el diari comarcal La Gaceta de tu Comarca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo que no entiendo es como no dan más patadas a las puertas y entran a vivir.
Estará mal pero tiene justificación. Los del Ivsa unos sinverguenzas sin escrúpulos y los que gobiernan el ayuntamiento igual. Todos del PP.
Tan moderno, tan simpático y tan guaperas que es el Agustí y no puede mediar con el Ivsa para solucionar uno de tantos problemas del barrio de la Coma?.
Ahi que ya no hay elecciones y ya no pude prometer, pisos, trabajo...etc.
Los vecinos le pasaremos factura. Al tiempo. Son ustedes unos irresponsables y unos mentirosos.