Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 12 de juny del 2009

Paper higiènic als jutjats de Paterna

El sindicat CSI·F ha denunciat hui que el paper d'ofici s'ha acabat en alguns jutjats, com els de Paterna, Mislata o Alzira, i en uns altres com el de Llíria està a punt d'esgotar-se. El repartiment de paper d'ofici es realitza anualment a cada municipi amb jutjats i es distribuïx entre les seues dependències. Si s'acaba, el jutjat corresponent sol·licita més paper a la Conselleria de Justícia, però, en el cas de Mislata i malgrat que es va esgotar al mes de maig, encara no ha arribat un nou lot d'aquests documents necessaris per a qualsevol tràmit.

Les carències arriben fins a l'extrem que en jutjats com els de Paterna els propis treballadors porten de la seua casa fins i tot el paper higiènic, segons denuncien els afectats.
Aquesta situació corrobora l'escassesa de material que sofreixen els jutjats, que se suma, per exemple, a la de prestatgeries. Els funcionaris de Gandia, Alzira, Montcada, Sueca o Massamagrell les han sol·licitat amb reiteració, però encara estan esperant-les i, mentrestant, apilen els documents en caixes de cartró sobre el sòl.

Publicada a adn.es

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sólo falta saber si el papel es reciclado, que no estaría mal.
Ya denunciaron el estado delos juzgados, con bichos incorporados.
Y lo triste y dificil que es que te atiendan, hacer papeles para casarte o recoger el libro de familia, que tarda mucho.
¿que podeis decir de esto?.
Gracias