Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 12 de juny del 2009

El segon by pass anirà totalment en superfície segons l'arquitecte cap de l'Ajuntament

L'estudi informatiu del projecte del segon by pass planteja entre diverses opcions un traçat paral·lel a l'actual by-pass, que transcorreria descobert al seu pas per la Canyada. Aquesta és l'opció que ha triat el Govern de l'Estat, segons va explicar el dimecres l'arquitecte cap de l'Ajuntament de Paterna durant la sessió extraordinària del Consell de Medi ambient i Urbanisme.


"De l'estudi informatiu no es pot deduir en cap cas que l'opció plantejada passara en túnel per Paterna", va assegurar el tècnic municipal. Durant la reunió, la regidora de Compromís per Paterna Cristina Domingo va exigir al regidor d'Urbanisme i Medi ambient, Ignacio Gabrada, que l'equip de govern sol·licite una entrevista amb el Ministeri de Foment i que l'Ajuntament de Paterna passe a exercir una oposició activa al projecte del segon by pass, en defensa dels interessos del municipi de Paterna.

La edila de Compromís ha destacat a més que l'equip de govern del PP no ha presentat al·legacions, com la resta dels ajuntaments afectats, i tampoc ha aclarit si s'ha enviat al Ministeri de Foment l'acord municipal d'oposició a qualsevol projecte que passe per Paterna: "tota la corporació ha d'estar unida i activa contra aquest projecte, no volem estar solos en això, i així l'hi vaig fer saber dimecres passat a l'equip de govern".

D'altra banda, Domingo ha recordat que en el ple d'abril el PSPV no va votar a favor de la proposta de moció per la qual es rebutjava novament la construcció d'un segon by-pass per Paterna, i ha instat a aquest grup municipal a canviar de postura i "que tots els grups i col·lectius anem de la mà per a parar aquest projecte demoledor".

Publicada a:
http://www.eltorrenti.com/editoriales/000080.htm
http://www.paternaahora.com/index.php?option=com_content&view=article&id=245:el-segundo-by-pass-ira-totalmente-en-superficie-segun-el-arquitecto-jefe-del-ayuntamiento&catid=49:compromis-per-paterna

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada palo que aguante su vela. Aqui la coherencia es importante en cada grupo político y sus integrantes.
Ya sabemos lo que hace el PSOE, de Paterna. Y mucho ojo con el PP que el que no hayan presentado ninguna alegación es concluyente.
Cuando digan que ya se presentó en moción, no hagais ni caso. ¿cuantas mociones se han aprobado y no han puesto en marcha?. Controladlo y vereis que bonito y que desorganización administrativa y que mala leche política.