Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 13 de juliol del 2009

Compromís per Paterna denuncia la connivència entre el Ministeri de Foment i la Generalitat Valenciana

Durant el transcurs de l'assemblea que es va celebrar dijous passat a la Canyada per a tractar el tema de segon by pass que el Govern Central esta tramitant al seu pas per Paterna, diferents intervencions van evidenciar que a pesar que el PP de Paterna va recolzar la moció que Compromís per Paterna va presentar fa dos mesos, ni la Generalitat ni el vicesecretari de comunicació del PP, Esteban González Pons, han utilitzat aquesta contradicció ni tan sols durant la recent campanya electoral.

Per la seua banda, durant la reunió es va denunciar públicament que l'Ajuntament de Paterna com a tal no va presentar al·legacions dintre del període habilitat per a això, tal com han efectuat altres municipis afectats. El regidor d'Obres del consistori, Alfonso Romero, present en la reunió es va justificar dient que l'Ajuntament no havia al·legat perquè està en contra de qualsevol traçat i que per això consideraven haver complit remetent al govern una còpia de l'acord plenari. Encara que la veritat és que aquest enviament s'ha realitzat fora del termini d'al·legacions, amb el que del municipi de Paterna no consta la seua oposició en l'expedient que es tramita. Altra qüestió que va suscitar diferents intervencions va ser l'afirmació realitzada pel secretari local del PSPV qui, juntament amb Borruey pare, va afirmar que el delegat del Govern havia promès que el traçat circularia per Paterna mitjançant un túnel, mentre que l'actual by pass romandria en superfície com està actualment.


De l'informe que va fer arribar l'Ajuntament als veïns, signat pel gabinet tècnic municipal, es desprèn de forma tallant que de les opcions triades cap va en túnel, pel que s'ha posat de manifest “una total política de desinformació”, tal com ha declarat aquest matí la regidora de Compromís, Cristina Domingo, present en la trobada d'ahir. Amb tot això, les intervencions dels veïns assistents van intervenir majoritàriament en la línia de donar com un fet inexorable la construcció del segon by pass per Paterna, i van coincidir que tal vegada l'intel·ligent seria estudiar alguna alternativa en positiu.

Per tot això, el grup municipal Compromís per Paterna ha anunciat que en les pròximes dates presentarà una iniciativa concreta que pose fora de perill les condicions mediambientals de la futura obra i amb un resultat que suposara millores per al municipi. Així ho ha anunciat aquest matí la regidora Domingo.

Publicada:
Paterna al dia
Hortanoticias

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estos tienen pactos en muchas cosas.
Al final ¿que pasa con FCC?. Que si expediente, que si posible multa...que si tiro a Fernández.
Pero al final el pueblo cada vez más sucio y aquí no sabemos nada.
Grandes partidos, grandes pactos.
Así que vosotros que sois los unicos que no "estais pringados", apretad las clavijas.
Aunque os amenacen y os hagan la vida imposible, esa es vuestra labor y muchos estamos con vosotros.
Contad todo lo que tengais que contad.
Entre otras cosas como es de verdad el super Loren cuando está cabreado.
supongo que un prepotente, déspota como todos los fachas.