Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 10 de juliol del 2009

Compromís per Paterna denúncia que el Partit Popular està realitzant contractacions a dit

El govern municipal del Partit Popular de Paterna està contractant personal a dit per als nous llocs de treball que s'han creat en el municipi. Els processos de contractació no estan sent transparents i el grup municipal Compromís per Paterna ha assegurat tenir constància que en molts casos la cobertura d'aquestes places està servint com a "coladero" de persones afins al PP. Aquesta situació irregular i falta d'ètica respon a una estratègia política que te com objectiu d'una banda recompensar a amics i coneguts del PP, i també assolir vots captius de cara als pròxims comicis electorals.

El Partit Popular ja va demostrar fa mesos l'escassa voluntat política que té per a garantir la transparència al negar-se a constituir una comissió de control de les contractacions, que és el que Compromís per Paterna va proposar al Ple de l'Ajuntament, i el que temps després li van exigir al PP de forma autònoma des de la Plataforma de Parados del municipi. Aquesta comissió especial estaria formada per tècnics municipals i representants sindicals, polítics i la pròpia Plataforma, i tindria com objectiu establir un barem objectiu per a adjudicar els llocs de treball tenint en compte dos criteris: el de capacitat d'exercir el treball i el de la situació personal i familiar dels demandants d'ocupació.

L'Ajuntament de Paterna ha creat llocs de treball en diversos àmbits: les obres finançades pel govern central (auditori, parc del Tir de Colom i les canalitzacions dels barrancs de la Font i Barat); les obres a càrrec de la SUMPA (rehabilitació d'edificis, etc.) i la GESPA, l'empresa pública municipal.

Representants de Compromís per Paterna han assegurat que el govern municipal està colant a persones afins al PP, afiliats i amics, incomplint a més els principis de publicitat, mèrit i capacitat que han de regir els processos públics de contractació per a assegurar la transparència. "El nostre grup pot demostrar que això està ocorrent, i a més és una cosa tan evident que s'ha convertit en un secret a veus a Paterna", han afirmat des de Compromís. Per això, la portaveu de Compromís, Loles Ripoll, ha advertit a l'equip de govern: "la ciutadania no està tonta i s'adóna d'aquestes coses, estem diàriament en contacte amb la gent i hem constatat la seua preocupació perquè les contractacions amb diners públics es facen de manera transparent. El que el PP està fent crea recels entre la ciutadania i contribuïx a un repartiment de treball injust guiat per interessos partidistes".

Publicada:
Panorama Actual
Hortanoticias