Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 23 de setembre del 2009

COMPROMIS DENUNCIA QUE ESTEM PAGANT UN SOBREPREU PER LA NETEJA EN TEMPS DE CRISI





L’AJUNTAMENT ACCEPTA QUE LA NETEJA QUE FA FCC ÉS INSUFICIENT


La tinent d’alcalde Inmaculada Contelles va explicar ahir la reorganització dels efectius de neteja per al barri de la Canyada que suposen reforçar amb efectius de l’empresa pública GESPA les tasques de neteja que realitza FCC en la Canyada. Segons ha pogut saber Compromís, també s’està fent el mateix en altres barris de Paterna. Això significa que el govern municipal accepta que la neteja que fa l’actual contracta FCC és insuficient per a mantindre els barris en unes condicions dignes i que per això ha hagut de recórrer a l’empresa pública GESPA, per a fer la neteja complementària que no realitza FCC. Per tant, els mitjans que, segons el contracte, aporta FCC per a netejar els barris s’han revelat com a insuficients.

Però no només hi ha un contracte que és totalment insuficient per a les necessitats de Paterna. També hi ha un incompliment de les condicions del contracte per part de FCC. És a dir, que FCC no posa tots els mitjans que hauria de posar segons està estipulat en el contracte. Per això l’Ajuntament va obrir un expedient sancionador a FCC arran de les denúncies de Compromís, expedient sobre el qual no tenim informació.

Segons Loles Ripoll, portaveu de Compromís “si l’Ajuntament ha de pagar dos vegades per la neteja, una a FCC i una altra a GESPA, la neteja viària ens ix molt cara als paterners i paterneres. Per això el nostre grup ja va demanar que s’estudiara la possibilitat de rescindir el contracte amb FCC o de renegociar-lo, per a tindre un bon servei de neteja, el servei que Paterna es mereix, però actualment estem pagant d’una banda a FCC i d’altra a la GESPA, i en moments de crisi no estem per a per estos dispendis”.


Burla a la participació ciutadana
La tinent d’alcalde, Inmaculada Contelles, també va explicar en la junta de barri de la Canyada que l’alcalde i els tècnics estan visitant els diversos barris per a detectar insuficiències i subsanar-les.

Quan la regidora Cristina Domingo i altres membres de la junta li van demanar que seria interessant que les juntes de barri, com a òrgans municipals on estan integrades totes les associacions de cada barri, estigueren informades d’estes visites per a que els veïns que ho desitjaren pogueren assistir, la senyora Contelles va dir que no podia ser, perquè eren visites tècniques d’inspecció. Però la realitat és que quan Lorenzo Agustí va a cada barri, l’Ajuntament crida a veïns de la zona per a que també estiguen presents. Aleshores per què no s’informa a les juntes de barri, que són òrgans de representació municipal? No serà que Lorenzo Agustí utilitza estes visites per a fer-se la foto i fer campanya preelectoral?

Publicada:
Paterna al Dia
El Torrentí

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo porte temps recomanant que s´aprofite l´aigua de les piscines privades buidant-les només acabar la temporada estival, per a regar els carrers sense malgastar aigua potable, on podriem estalviar segurament 1 milió de litres.

Per a aconseguir-lo es necessària la col.laboració del veïnat, que cridant a un nombre de telèfon poden dir-li a l´Ajuntament que acudisca al seu domicili per a arreplegar-la amb el camió-cuba.

Fent un simple anal.lisi de qualitat de l´aigua es pot comprobar que és bona per a eixa tasca.

Anònim ha dit...

http://www.deia.com/es/impresa/2009/01/24/bizkaia/herrialdeak/531362.php

http://www.laverdad.es/alicante/20090922/orihuela/orihuela-mira-kioto-20090922.html

http://iagua.es/2008/09/benidorm-reutiliza-el-agua-de-piscinas-para-baldear-las-calles/