Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 17 de setembre del 2009

COMPROMÍS DENUNCIA UN NOU ABOCAMENT IL·LEGAL AL COSTAT DE LES TRINXERES LA GUERRA CIVIL


Membres de Compromís per Paterna han localitzat un abocament entre la zona de trinxeres i el polígon de l’Andana, a 50 metres de la carretera.


Justament està al costat del cartell de Abocador Clausurat.

Compromís ho va localitzar fa uns 15 dies i encara no els han retirat. Compromís denúncia que a Paterna continuen proliferant els abocaments descontrolats i que la vigilància o no resulta efectiva o no s'està realitzant. En aquest cas l'abocament revesteix més gravetat perquè està en la zona de les trinxeres de la Guerra Civil.

Segons Loles Ripoll, portaveu de Compromís, "el nostre grup va presentar una moció fa uns mesos, que va ser aprovada, en la qual es demanava a la Generalitat que protegira les trinxeres i el seu entorn. Des de llavors no hem tingut cap notícia per part de la regidoria de Cultura que supose un avanç en aquest tema. En canvi, veiem que lluny de protegir l'entorn de les trinxeres i vigilar perquè el patrimoni no es devalue, el govern municipal de Paterna no resol el problema”.


Compromís exigim més vigilància i diligència tant en la retirada dels abocaments com en la investigació dels responsables d'aquests, que no han de quedar impunes.

PUBLICAT:
Hortanoticias

Paterna Ahora