Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 28 de setembre del 2009

COMPROMÍS PROPOSARÀ EN EL DEBAT DE POLÍTICA GENERAL QUE LES CORTS REPROVEN AL PRESIDENT CAMPS PER MENTIR AL PARLAMENT

La diputada i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha anunciat que en el debat de Política General que comença demà el seu grup parlamentari presentarà una proposta de resolució per a què Les Corts Valencianes reproven al President de la Generalitat Francisco Camps per mentir al parlament.

Segons ha explicat Oltra “esta proposta de reprovació ha de servir per a què tota l’oposició en conjunt mostre el seu rebuig a les mentires que reiteradament ha vingut contant el President Camps, en els plens de l’anterior període de sessions, sempre que se li preguntava per la seua relació, la del seu govern i la del seu partit amb la trama de corrupció del cas Gürtel”.

“Ha quedat demostrat, en la correlació de fets que donen per provats els autos dels diferents jutges que han vist el cas, inclòs el que signava el magistrat de la Rúa que arxivà la causa contra Camps, que el President de la Generalitat ha mentit en les escasses explicacions que ha donat en la cambra de representants dels valencians sobre la seua relació amb la trama de corrupció”.

“La implicació del govern valencià en el cas Gürtel i totes les accions judicials que s’han derivat han provocat una greu paràlisi en el Consell. Des que esclatà l’escàndol de corrupció allà pel més de febrer l’acció de govern ha sigut nul·la. En una situació de davallada econòmica, en què els ciutadans més necessiten dels seus governants mesures per a pal·liar els efectes de la crisi, el govern del PP ha estat absent. És per tots estos motius pel quals des de Compromís creiem necessari que tota l’oposició s’unisca per a reprovar al President Camps”, ha assegurat Mónica Oltra.