Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 28 de setembre del 2009

La Fiscalia recorre davant el Tribunal Suprem l'arxiu de la part valenciana del "cas Gürtel"

La Fiscalia ha recorregut avui davant el Tribunal Suprem la decisió del Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV) d'arxivar la part del "cas Gürtel" que afecta al president d'aquesta comunitat, Francisco Camps, i a altres alts càrrecs de l'Administració regional i del PP valencià.

Així ho han informat fonts de l'Alt Tribunal, que han assenyalat que en el registre d'aquest òrgan figuren, amb data avui, l'entrada del recurs de la Fiscalia i d'altre interposat pel PSPV-PSOE. El passat 3 d'agost, la sala civil i el Penal del TSJCV va arxivar la causa oberta contra Camps per un delicte de suborn a l'estimar que no havia relació entre els "agasajos" que va poder rebre i l'adjudicació de contractes públics a Orange Market, una de les empreses de la trama dirigida per Francisco Correa.

L'acte contava amb el vot particular d'un dels magistrats, Juan Montero, que qüestionava la interpretació que els seus dos companys -entre ells el president del tribunal, Juan Luis de la Rúa- havien donat a l'article 426 del Codi Penal (suborn impropi) i deia no estar "convençut" que els fets "no siguin constitutius de delicte".

Llegir tota la informació