Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 14 d’octubre del 2009

El nou Secretari General del PP en la Comunitat Valenciana Cesar Augusto Asencio té posicionamients propers al nazisme




Mireia Molla: "Un partit democràtic no pot tenir com dirigent una persona que ha negat públicament l'holocaust jueu"



Per a la diputada d'Iniciativa del Poble Valencià Mireia Mollà "la deriva antidemocrática del PP de la Comunitat valenciana fa que hajan triat un nou Secretari General que està arrelat en ideologies no sols antidemocràtiques sinó genocides".

La declaració públiques a l'inici de la transició democràtica del senyor Asencio mitjançat un article en un periòdic fent afirmacions que en alguns països europeus li durien directament a la presó i que per desgràcia en el nostre Codi Penal no estan recollides, és raó més que suficiente perquè no puga ser dirigent d'un partit que reclama la democràcia, el respecte i la dignitat de totes les persones.

Es pot llegir textualment en un article signat pel nou secretari general del PPCV: "Molt caldria parlar sobre els camps de concentració alemanys i sobre el mite dels sis milions de jueus exterminats. Un estudi detallat ens demostra que tot això és fals. Simplement diré que tot això se'ns ha fet creure a la majoria gràcies al suport de les finances i de la propaganda a escala mundial que està en mans de jueus, com gairebé tot el món sap. Amb dades com les citades anteriorment ens fan creure el major frau de la història, donant suport a les seues tesis amb innombrables fotos i documents trucats". -Publicat al Diari Información de Alacant 1 de juliol de 1979-

"Aquesta sola afirmació és delictiva a Alemanya i des d'un punt de vista dels principis generals del dret, atenent a la Carta dels Drets Humans i al sentit comú és una actitud intolerable que hauria de ser penada. Exigim a Camps o qui corresponga que el ceseinmediatamente, perquè Asencio mai hauria d'haver sigut representant en una institució democràtica, entre altres raons porque mai s'ha retractat de tals afirmacions", ha assegurat Mollà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

pues vamos bien ¿HAY ALGIEN MAS...?