Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 13 de novembre del 2009

Compromís per Paterna critica la ineficàcia del PP quant la neteja viària


Les màquines agranadores passen més temps en els trajectes al Ecoparc que netejant

Una vegada més la ineficàcia del govern del Partit Popular de Paterna està quedant demostrada en quant a la neteja viària

En el cas de la zona residencial de la Canyada, Compromís per Paterna ha pogut comprovar que les màquines agranadores que l'Ajuntament ha llogat per a l'empresa pública GESPA passen més temps circulant que netejant. Segons han constatat fonts d'aquesta formació, les agranadores estan obligades a desplaçar-se cada vegada que omplin el dipòsit al Ecoparc de Paterna, situat lluny de la zona, en uns terrenys aïllats més enllà del cementiri municipal.

A més de la distància, la velocitat d'aquests vehicles fa que aquest interval de temps sigui molt llarg. Per tant, les agranadores passen més temps entre trajectes que dedicant-se a la seva funció. Per tot això, aquestes màquines només poden fer dos recorreguts de neteja al dia, una xifra ínfima i molt inferior a la qual podria donar-se amb una planificació dels recursos adequada a les necessitats de neteja de Paterna. Segur que es pot trobar una ubicació alternativa per al dipòsit del fem pròximes al barri de La Canyada per a descarregar els residus, però el PP torna a demostrar que va corrents i li falta la planificació que fa mancada per a gestionar un municipi tan gran i complex com Paterna.

Segons ha destacat la portaveu de Compromís, Loles Ripoll, això respon a una política d'improvisació i irreflexió, que du a no fer les coses bé i malgastar els recursos que paguem entre tota la ciutadania.

Publicat:
Paterna Ahora
EL TORRENTI
Hortanoticias

1 comentari:

Anònim ha dit...

al menys ara passen agranadores que des de que jo visc a la Canyada fa 12 anys mai no havia vist cap al meu carrer, ni agranadores mecàniques ni persones agranant