Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 16 de novembre del 2009

Vehicles de particulars sense permís circulen per l’horta de Paterna

Compromís per Paterna critica la irresponsabilitat del PP en permetre la circulació per l’Horta a vehicles no autoritzats

Compromís per Paterna ha denunciat la falta de rigor del PP en no prendre mesures per evitar la circulació de vehicles sense autorització que en moltes ocasions aprofiten la laxitud del govern per a furtar. Esta zona de l’horta està delimitada per un cartell que prohibeix amb claredat l’entrada a tot l’entorn, però aquest camí és utilitzat amb freqüència per particulars que es desplacen fins a altres municipis quan només haurien de transitar els vehicles dels propietaris i els agricultors.

Ja fa més de 2 anys de la declaració del Parc Natural del Túria, on esta inclosa aquesta zona de l’horta, però malgrat aquesta figura de protecció hi ha molts horts abandonats. Segons ha manifestat la portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “el Partit Popular ha perdut una gran oportunitat de potenciar en Paterna una agricultura ecològica de qualitat, amb la que es podrien crear llocs de treball, a més de reduir les emissions de CO2”.

De fet, el propi equip de govern portava al seu programa electoral la creació de la marca de agricultura ecológica “Paterna Natura”-on es contemplava la construcción d’una xarxa de centres Natura i la comecializació de productes ecológics-.

"Però, com és habitual parlen molt i fan molt poc”.

Compromís per Paterna i el col·lectiu de la Granja Júlia, afectat per aquesta situació, han coincidit en exigir al govern del PP que prenga amb urgència mesures per evitar aquesta situació. Concretament en altres municipis com Rocafort o Godella ja han articulat sistemes perquè només agricultors i propietaris accedisquen a la zona.