Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 24 de novembre del 2009

Compromís visita Barcelona amb motiu de l'EUCOCO


Compromís per Paterna ha estat present aquest cap de setmana en la Conferència europea de Solidaritat amb el Poble Saharaui (EUCOCO) que ha tingut lloc a Barcelona.

La regidora de Compromís per Paterna Loles Ripoll -Iniciativa- ha sigut l’encarregada de mostrar l’adhesió del seu partit a la lluita del Poble Saharaui per la seua llibertat.
En la Conferència es va emplaçar a les autoritats espanyoles a reconéixer "el dret legítim" de l'activista sahrauí Aminetu Haidar a tornar al seua casa amb la seua familia, en el Sàhara Occidental ocupat pel Marroc.

2 comentaris:

Loles Ripoll ha dit...

Dos dones activistes saharauis, que han sufrit, tortures i violacions, al igual que el jove, tots han pogut escapar del territori ocupat. A la esquerra la sra. Claude, dona d'un saharaui encara empresonat.
Es "espeluznant", sentir les seves declaracions amb els ulls plens de llagrimes...

Loles Ripoll ha dit...

Desde el nostre grup municipal, presenem una mocio en defensa del poble saharaui, en contra de la continua violacio dels drets humans al Sahara Occidental, territori ocupat pel Marroc, i demannt l'inmediata lliberació de Aminetu Haidar, retinguda pel govern espanyor al aeropor de Lanzarote i en vaga de fam desde fa 10 dies.