Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 20 de novembre del 2009

CONCENTRACIÓ DE SUPORT A AMINETU HAIDAR

La Coordinadora Estatal d'associacions d'Amistat i Solidaritat amb el Poble Sahrauí (CEAS) ha convocat a les associacions provincials a concentrar-se enfront de les Delegacions i Subdelegacions de Govern en totes les capitals de província, per a denunciar així l'actual situació.

El Govern d'Espanya no oculta la seua complicitat amb el Regne del Marroc. Acceptant de fet l'expulsió d'Aminetu Haidar i permetent la seua entrada sense passaport en l'Aeroport de Lanzarote, està donant-li cobertura logística a la “guerra declarada” pel monarca alauita Mohamed VI, contra qui pose en dubte la marroquinidad del Sàhara Occidental (inclòs aquelles persones o moviments civils i institucionals que recolzen l'autodeterminació i independència del Poble Sahrauí), especialment contra els sahrauís defensors i defensores de Drets Humans en el territori del Sàhara Occidental, il·legalment ocupat per les tropes marroquines.

CONCENTRACIÓ

Al llarg del cap de setmana es desenrotllaran a València una sèrie de protestes que donaran començament demà dissabte 21 de novembre de 12 a 14 hores amb una concentració enfront de la Delegació del Govern, en la Plaça del Temple, per a exigir al Govern que permeta la volta amb garanties de l'activista sahrauí Aminetu Haidar al Sàhara Occidental, d'on va ser expulsada fa uns dies pel Marroc.

Una vegada acabe la concentració s'instal·larà una haima enfront de la seu del PSPV (en Blanqueries) en protesta per la política del Govern Socialista respecte al Sàhara. L'haima quedarà instal·lada tot el cap de setmana i des d'ella es demanarà l'alliberament de tots els presos polítics sahrauís empresonats pel Marroc.