Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 de novembre del 2009

Els veïns de Paterna, La Pobla de Vallbona, Benaguasil i LLiria es queixen que FGV els ha tornat a marginar

Membres de la Plataforma 15 minuts, on esta present el nostre grup municipal Compromís per Paterna, han elevat novament les seues protestes davant el que qualifiquen com una "nova discriminació de FGV a les seues poblacions" que sofrixen horaris pitjors que la resta de la Línia 1 i ara van a mancar del nou servei nocturn de caps de setmana, especialment pensat per als joves i els que hagen de tornar als pobles des de la capital.

Aquest servei es perllongarà experimentalment fins a la una trenta o dos de la matinada, amb freqüències de 30 minuts, i s'ha anunciat que arribarà fins a l'estació de Paterna, mentre que les estacions de Santa Rita i la Canyada a Paterna, L'Eliana, La Pobla de Vallbona, Benaguasil i LLiria, quedaran excloses d'aquest nou horari, a pesar de contar amb àmplies zones residencials. Es dóna la circumstància que l'últim tren que surt des de l'estació de Angel Guimerá cap a les poblacions citades, surt a les 22,25 de la nit, totalment insuficient per a les nits dels caps de setmana.

Per altra banda aquest va ser una de les reivindicacions plantejades per la Plataforma 15 minuts a la Directora Gerent de FGV, Marisa Gracia, en l'última reunió mantinguda amb ella i el seu staff directiu.- estem molt contrariats perquè a pesar del que s'ha promès ara no es té en compte a les poblacions representades en la Plataforma.


D'altra banda, aquest servei encara que siga insuficient és un primer pas que de fet el Bloc Jove ha qualificat el servei nocturn com un éxit atribuible a la seu campanya Mou-te per València, que des de Compromís per Paterna hem recolzat.