Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 14 de desembre del 2009

COMPROMIS DEMANA QUE PATERNA POSE ELS DINERS PER AL FRANCISCO ESTEVE QUE NO APORTARÀ LA CONSELLERIA

El Partit Popular està deixant veure les seues prioritats en la confecció dels pressupostos. Ací és on no hi ha trampa ni cartó, on es veu clarament què importa més i què importa menys al Partit Popular. Ací no valen els discursos sobre la llei de dependència o sobre les prioritats en atenció als més desfavorits.

Primer va ser la reducció de les subvencions a les escoles infantils, abans havia sigut la paralització de les ajudes a la llei de Dependència, i ara el retall d'un 35% a les ajudes als centres concertats d'educació especial. Justament els més desfavorits de la societat. Per a Compromís per Paterna esta falta de sensibilitat social és molt greu. Estem parlant de famílies que tenen en el seu si grans dependents, persones que tenen molt limitades totes les seues capacitats cognitives i de mobilidad, i que a més seguiran així tota la seua vida perquè les possibilitats de millorar, en la majoria, són molt reduïdes. A estes famílies el Partit Popular els ha castigat amb una càrrega més, en este cas econòmica: la reducció del 35% de la subvenció actual. Açò suposarà per als alumnes del Patronat Francisco Esteve de Paterna pagar 140 euros més al mes.

Compromís per Paterna ha presentat una moció perquè l'Ajuntament de Paterna inste a la Generalitat a canviar de posició i restituir la subvenció a estos centres, i si la Generalitat continua en la seua postura, que l'Ajuntament de Paterna incloga en els seus pressupostos una partida per a compensar la reducció de la subvenció de la Generalitat per als alumnes d'este patronat que estiguen empadronats a Paterna, de manera que les famílies no hagen de pagar més del que ja paguen –40 euros al mes per a activitats extraescolars i tasques de gestió de centre–. Loles Ripoll, portaveu de Compromís i membre d'Iniciativa ha afirmat: “Confiem que s'aprove la moció i que el Partit Popular local no seguisca en una qüestió tan sensible el solc negre dels seus representants autonòmics”.

Publicat:
EL TORRENTI

Pàgina 26
Paterna Ahora