Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 11 de desembre del 2009

COMPROMIS PER PATERNA VA ESTAR PRESENT A LA CONCENTRACIÓ DE SUPORT A AMINATU









Ahir és va celebrar el Dia Internacional dels Drets Humans
, una data de celebració pels dretsobtinguts i també per a recordar que hi han moltes persones que encara no disfruten d'ells. Una data per continuar treballant per eixes persones i que no cauen a l'oblit.

Encara són molts els Estats que utilizen la tortura i la pena de mort; moltes les persones perseguides només per les seues opinions. Milions de dones i xiquetes pateixen la violència de gènere, milions de persones viuen a la més absoluta pobresa.

Per això, aquest 10 de desembre hem eixit al carrer per exigir respecte dels drets humans i una vida digna per a totes las persones.Desgraciadament, ara tenim mol a prop un exemple de com en moltíssimes ocasions els interessos polítics i econòmics primen per damunt dels drets humans.

Des de Compromís aprofitem esta oportunitat per condemnar al govern marroquí i la complicitat de les autoritats espanyoles en la retenció il·legal de l'activista saharaui i lluitadora pels drets humans Aminetou Haidar, vulnerant els seus drets humans i la pròpia legislació en matèria d'entrada al territori espanyol impedint el regrés al seu país.

Però el cas d'Aminetou és només un exemple de les constants vulneracions dels drets humans que cometen molts països. No falten motius per difondre i recordar sempre que siga possible la Carta Magna, aprovada per l'Assemble General de Nacions Unides a l'any 1948.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y en Paterna ¿se hizo algo por ser el día de los derechos humanos?. Solo vi información que repartió su grupo pero a nivel institucional hubo algo?. ¿O es que yo no me enteré?
Creo que es un dia lo suficientemente importante para hacer algúna declaración, acto...etc